Ötvös Tibor

A jövőbe repít a Call of Duty: Advanced Warfare

Idő előtt lepleződött le a következő Call of Duty epizód.

A rengeteg pletyka után ma délelőtt egy trailer jelent meg a neten, melyben Kevin Spacey is felbukkant és a Call of Duty: Advanced Warfare projektet "reklámozta". Pár órával később az Activision és a Sledgehammer Games hivatalosan is leleplezte az alkotást, mely valóban a Modern Warfare vonalon megy tovább, ám a jövőben játszódik.

Ebből adódóan különféle extra fegyverek, járművek és ruhák állnak majd a rendelkezésünkre egy olyan világban, ahol a különböző magánhaderők egymással harcolnak. A fő gonosztevő a Kevin Spacey alakította figura, ám ennél többet még nem tudunk. Elméletileg május 4-én részletes bemutatót is kapunk. A Call of Duty: Advanced Warfare november 4-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Omega #7
    Divatfikázók. Mégis mind játszani fogtok vele és az eladások is ezt tükrözik. Mit gondoltok nem azért csinálják mert ez tetszik az embereknek és ezzel lehet sok profitot keresni ?
  • IMYke2.0.0.0 #6
    A videó ~75%-a a QTE-s eseményeket mutogatta [csak épp a gombok hiányoztak a képernyő aljáról, vagy közepéről].
    Filmet hátradőlve akar nézni az ember, nem gombokat passzírozva... Activision!
  • Cyborg00 #5
    Igen, már a Modern Warfare 3 is gagyi volt. Szerintem legalábbis.
  • StoneCold7 #4
    Szerintem inkább az 5. rész után kellett volna abbahagyni... Ezt a szart...
  • Cyborg00 #3
    Pedig örültem ,mikor tegnap arról lehetett olvasni pár helyen, h az I. világháborúba visz el a program. Ez egy hatalmas csalódás!!!! Már a Black Ops 2 sem került fel a gépemre, ez sem fog!
  • culas25hc #2
    Aztakurva, hogy ez engem mennyire hidegen hagy :D:D Valahogy nem tudom komolyan venni ezeket a jövőbeli háborús utópiákat. A második világháborúról egy rakat könyvet lehet olvasni, filmek készültek róla, abba jobban bele tudja magát élni az ember, de egy ilyen jövőbeli dologba nem nagyon. Esetleg ha a jelenlegi Ukrán konfliktust dolgoznák fel, vagy egy abból kiinduló 3. világháborút, na annak lenne súlya.
  • W B #1
    Csak szintem ment el az egész CoD olyan irányban hogy... hát... hagyták volna még abba a második résznél?