Ötvös Tibor

Jövő tavasszal jön az új Mass Effect?

A jelek szerint 2015 tavaszán jelenik meg az új Mass Effect játék.

A BioWare igen titokzatos a következő Mass Effect játékkal kapcsolatban, melyről eddig csak azt tudhattuk meg, hogy a korábbi szereplők közül Shepard kapitány biztosan nem tér vissza (ez mondjuk a befejezést tekintve nem túl nagy meglepetés). Legutóbb tavaly decemberben olvashattuk Aaryn Flynn, a BioWare Edmonton és Montreal menedzserének Twitter-bejegyzését, melyben áradozott az új játékról, de azóta viszonylag nagy a csend.

A csapat láthatóan minden marketing-energiáját a Dragon Age: Inquisitionra fordítja, de a hétvégén azért szóba került a Mass Effect is. Az egyik netes magazin értesülése szerint a sci-fi-RPG következő része jövő tavasszal jelenik meg, ezt azonban természetesen sem a BioWare sem pedig az Electronic Arts nem kommentálta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JaSoN HuNTeR #4
    Szerény véleményem szerint az új rész nagy újítása az lesz hogy te csinálhatod meg teljes mértékben a karakteredet. Fajok közül is választhatsz és te "írod meg a történetét."
  • Sir Quno Jedi #3
    Simán tudnák folytatni is. Pl. Sephi felébred Citadellán egy szupertitkos kórházban és kiderül, hogy az egészet csak álmodta! :D (Dallas ending)

    De viccen kívül, le is tölthették a tudatát egy mátrixba és pl. egy geth testben vissza tudják hozni (akár egy prime-ba), aztán később felkutatjuk a technológiát, amivel biológiai testet lehet klónozni (vannak sejtminták, ha mást nem a cerberusnál, amikor feltámasztották) és visszatöltik utána a tudatát a "saját" testébe. Sephi eleve félig cyborg volt már a második részben is végig. Ennyi, de ennél egyszerűbben is meg lehet oldani egy ilyesféle szupertechnológiákkal telitömött jövőben. Pl. akár Leviathanok is visszahozhatnak minket hálából, most hogy elintéztük a saját maguk által kreált fenyegetésüket 1xésmindenkorra.
  • Ender Wiggin #2
    mivel még nem tudni biztosan, hogy miről fog szólni, ne zárjuk annak lehetőségét, hogy a józan ész győz és valahogy folytatódik szarul abbahagyott eredeti történet fonál...
    Tibi, a befejezés nem volt olyan egyérteltelmű, mint szeretnéd hinni.
  • sakhalin #1
    De minek hová?
    Csak a játék univerzumának megerőszakolásával tudnak bármi értelmezhetőt kitalálni....