Ötvös Tibor

Ennyire félelmetes lesz az Alien: Isolation

Szakmabeli embereken tesztelte a Sega az Alien: Isolation világát.

Az utóbbi pár évben (vagy inkább évtizedben) megjelent Alien-alkotások nem váltották meg a világot, hiszen egyik sem volt képes visszaadni a filmek hangulatát. A The Creative Assembly és a Sega most azonban nagyon úgy tűnik, hogy képes lesz az első film nyújtotta rettegést visszahozni a monitorjainkra az Alien: Isolation képében.

A kiadó fogott pár embert, akik számára nem ismeretlen a játékvilág és egy pár perces szakaszra átadta Amanda Ripley irányítását a számukra. A reakciókat a lenti videóban lehet megnézni. A jelenetet már csak azért is érdemes megtekinteni, mert eddig nem látott gameplay jeleneteket láthatunk benne. Az Alien: Isolation október 7-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mcganyol #5

    ~7:50
    can i zoom in on the photo of the girl tough?
    LOL, de ismeros :)
    az ötlet nem rossz, de ez a thief-es approach egy alien játékban... az aliens-ben a kislány is kissé hihetetlen volt, de legalább volt helyismerete és befért oda ahová a xenok nem. de ez a szerkényből, meg a sarok mögül nézem... ugyanmár! vagy ez egy öreg full süket és szagvak xeno?
  • Hunter of Deer #4
    a tesztben a csajok jók, lehet hogy megijedünk majd játék közben, de akkor is Alien elől szekrénybe és asztal alá elbújni ?:D ugyan már...
  • Etinger #3
    A váratlan zajok még mindig csak megijeszteni tudnak, a feszültség folyamatos fenntartása remélhetőleg nem csak erre épül.
  • Seth #2
    Ez miért zárja ki , hogy most ebben a játékban ő szerepel? Mennyi idő telt el az Alien-Aliens között? 50, jól emlékszem?
    Elment megkeresni anyucit [játék sztorija], nem találta,hazament, megöregedett,meghalt.

    A Colonial Marines Hicks -es húzásához mit szólsz?
  • Ender Wiggin #1
    Amanda meghalt vazze az Aliens történései előtt a Földön. Idióták. Már megint beleszarnak az történetbe. Innentől nem félelmetes, csak szánalmas.