Ötvös Tibor

Az ókori Rómában játszódik az Assassin's Creed: Comet?

Érdekes elszólást engedett meg magának Jade Raymond, a Ubisoft Toronto ügyvezető igazgatója.

Folyamatosan megy a találgatás, hogy az idei második Assassin's Creed játék, a Comet mely időszakot karolja majd fel. A korábbi hírek szerint 1758-ban játszódik a program, az események pedig többnyire a vizeken zajlanak. A hétvégén azonban Jade Raymond, a Ubisoft Toronto ügyvezető igazgatója érdekes "elszólást" engedett meg magának egy interjúban.

"Ugyanakkor fontos összetevője a sorozatnak, hogy újraélhessük a történelem eme sarkalatos időszakait" - árulta el Raymond. "Történészekkel működünk együtt és úgy alkotjuk meg eme társadalmakat - ókori Róma, a francia forradalom. És mivel minden rész más korban játszódik, a rajongók sosem unják meg azt."

Az már biztos, hogy a Unity a forradalom idején játszódik, így a Comet lehet a római ág. Egyébként maga a cím is arra az üstökösre utal, ami Julius Caesar halála napján jelent meg az égbolton és hét napig volt látható. Közben megjelent egy koncepciós rajz is, melyen elméletileg az új játék hőse látható. A Ubisoft nem kommentálta a mostani értesüléseket.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!