Ötvös Tibor

Már készül a Battlefield 5?

Pár óráig élt csak a battlefield5beta.com oldal, de már így is elkezdődtek a találgatások.

A Battlefield negyedik része megosztotta a rajongókat és a kritikusokat egyaránt. Ennek oka, hogy elég sok hibával jelent meg a program és az eladások sem hozták az elvárt szintet. Azonban a DICE már korábban jelezte, hogy évente jelennek majd meg a saját franchise újabb darabjai, ezzel kívánnak a Call of Duty számára vetélytársat állítani.

A Medal of Honor bebukott, így egy darabig kizárt, hogy újra piacra dobja az Electronic Arts, így marad a Battlefield. Tegnap a Facebook oldalon fel is bukkant egy Battlefield 5 Beta névre keresztelt oldal, melyről a battlefield5beta.com-ra juthattunk. Mára azonban minden eltűnt, így kérdés, hogy átverés volt a dolog vagy ismét idő előtt került ki egy projekt a kiadó berkeiből - nem ez lenne az első eset.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Piszkos Fred #5
    Elég fake szagú ez az egész, egy ilyet még én is simán összerántok.
  • Zombee #4
    Annak csak a demójával játszottam tesztjelleggel, mennyire megy a gépemen. Talán 1-2 pálya volt benne, az nem tűnt bugosnak. A 3. rész sem, igaz, azt kétévesen vettem meg a Humble akcióban, addigra biztos kipofozták. Túl sokat nem játszottam vele, multi nem érdekel, single játék meg abban a csomagban is volt jobb. De 5$-t (vagy €, nem emlékszem) megért a Dead Space 1 és 3, Crysis 2, Medal of Honor, Sims 3, Burnout, Mirror's Edge együttesen.
  • Gauge #3
    Igazi fos a BF4. Teljesen elknyarodott attól, ahogy indult. Azért lehet CoD versenytárs, mert Cod szintre süllyedt le. A technikai problémákról nem is beszélek: csapnivaló megvalósítás. Nagy baj, hogy nem lehet a terméket visszacserélni, mert én már rég megtettem volna. Ha valakit jót akar játszani - és esetleg ezen gondolkozott volna - annak javaslom, hogy Stick of Truth-t vegye meg.
  • ddt500 #2
    A második rész is tiszta bug volt.
  • Zombee #1
    Egy facebook oldal véletlenül nem tud idő előtt kikerülni. Vagy szándékos volt, vagy kamu.
    Amúgy az a bosszantó, hogy valaki egyáltalán megvette félkész állapotban. Jó lesz ez 5$-ért Humblebundle akcióban, mint volt a 3. rész is. 6-7 nagy EA címmel egy csomagban. :)