Ötvös Tibor

Hű a címéhez a Zombies Monsters Robots

Új akciójátékot készít a Mercanery Ops fejlesztője.

AZ En Masse Entertainment, a Terra kiadója bejelentette következő alkotását, mely a viszonylag egyszerű Zombies Monsters Robots elnevezést kapta. Ennek ellenére maga a cím szinte minden elárult az alkotásról, melyben társainkkal egyetemben kell zombikat, robotokat és különböző szörnyeket irtanunk. A fejlesztői munkálatokat a Yingpei Games végzi, akik korábban az Epic Games China csapatot alkották. Elmondásuk szerint a Zombies Monsters Robots igazából a 2012-es Mercenary Ops folytatása lesz.

Maga a játékmenet elég változatos, hiszen a sztori szerint egy portál nyílt meg, melyen a legkülönbözőbb világok karakterei özönlöttek át hozzánk és természetesen a mi feladatunk rendet tenni. Ehhez számos játékmódot kapunk: egyszer a Horda-mód berkeiben kell kibírnunk adott ideig, a következő pályán pedig már például egy közel egy órás szakaszt kell teljesíteni.

Ez a változatosság nagyon jót tesz a játéknak, ráadásként a főellenfelek is kellő kihívást jelentenek. Aki eddig látta, mind áradozott a programról, szóval alig várjuk, hogy mi is kipróbáljuk. A Zombies Monsters Robots csak PC-re jelenik meg valamikor a nyáron.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #1
    "Ennek ellenére maga a cím szinte minden elárult az alkotásról, melyben társainkkal egyetemben kell zombikat, robotokat és különböző szörnyeket." Mit kell velük csinálni?
    Legalább olvasná át egyszer a cikkíró mielőtt kiteszi az oldalra az irományát ...