Ötvös Tibor

Újabb gond az Xbox One-nál

A Microsoft konzoljai már eddig is érdekes problémákkal küzdöttek, ám ma egy újabb gond jelent meg.

Az X360 megjelenése után tapasztalt komoly gondok (a legtipikusabb a Halál Vörös Köre volt) még magyarázhatók voltak azzal, hogy sietni kellett a konzollal, hogy a PS3 előtt jelenjen meg a saját gépük. Az Xbox One kapcsán azonban már nem lehet ilyesmivel indokolni a különböző problémákat, hiszen idejük volt bőven a fejlesztésre. Így kicsit meglepő, hogy míg a PS4 viszonylag kevés hibát produkált, az Xbox One folyamatosan ontja magából az érdekesebbnél érdekesebb gondokat.



A legújabb nem tipikus, mindössze pár konzolnál fordult elő, de azért bizonyára nem volt túl bizalomgerjesztő, mikor a frissen, nem kevés pénzért vásárolt, nagyjából egy régi videólejátszó méreteivel rendelkező konzolból fehér folyadék tör elő. A Microsoft nem kommentálta a dolgot, de valószínűleg az egyik kondenzátorból szivárog a folyadék. A gép ettől még működik, de ki tudja, meddig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lokker #2
    Jóhogy nem kommentálják, gőzük sincs arról, hogy mi a probléma és rá a megoldás. Garanciával kap másikat és reméli az ember, hogy az már nem lesz ilyen sz*r.
  • Keiichii83 #1
    Elélvezett a terhelés alatt biztos :)