Ötvös Tibor

A profi League of Legends játékosok nem játszhatnak mással

Érdekes szerződést irat alá a Riot Games a profi League of Legends játékosokkal.

Azon rajongók, akik el akarnak indulni a Season Four versenysorozaton, azok előtte el kell hogy fogadjanak egy feltételt, melynek értemében más online programmal nem játszanak élőben, egyetlen versenyén sem indulnak el. A hivatalos közlemény szerint a League of Legendsre profi sportként tekintenek a készítői és éppen ezért nem szeretnék, ha a konkurenciát is "hirdetnék". "Egy profi focista, aki mondjuk olyan csapatban játszik, amit a Nike támogat sosem fogod látni majd Reebok cipőben a pályára lépni" - árulta el Whalen Rozelle.

A "tiltás" a következő programokat érinti: Awesomenauts, Bloodlines Champions, Crasher, Dawngate, Demigod, Dota 2, Fat Princess, Guardians of Middle-Earth, Hearthstone, Heroes of Newerth, Infinite Crisis, Land of Chaos Online, Monday Night Combat, Realm of the Titans, Rise of Immortals, Sins of a Dark Age, SMITE, Solstice Arena, StarCraft 2, Warhammer Online: Wrath of Heroes, Warlocks, World of WarCraft, World of Tanks és World of Warplanes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Berennior #3
    Most komolyan azt hiszik, hogy a LOL komoly sport? bajok vannak. :D
  • Sippie #2
    "Egy profi focista, aki mondjuk olyan csapatban játszik, amit a Nike támogat sosem fogod látni majd Reebok cipőben a pályára lépni"

    micsoda szakértés... mondjuk Messi is csak Adidas cipőben focizik, a Nike által támogatott Barcában. Na ennyire profi sport a LOLozás, mint amennyire a készítői értenek a profi sportokhoz.
  • Fbn Lx #1
    ki akarják zárni azt, hogy a lol-játékosok netán dotát sztrímeljenek és megelőzve ezzel a leendő heroes of the storm streamelést is, nehogy a kedves nézőknek olyan (egyébként jogos) gondolata támadjon, hogy.