Ötvös Tibor

A Call of Duty: Ghosts a legjátszottabb multis játék

A Call of Duty: Ghosts számos új sikert könyvelhetett el.

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz
Bár nem sikerült új rekordot felállítania és a kritikák sem ölelték keblére a Call of Duty legújabb részét, de ettől még a Ghosts cseppet sem szégyenkezhet. Az Activision ma nyilvánosságra hozott adatai alapján ugyanis az Infinity Ward alkotása Észak-Amerikában a legtöbb példányban eladott Xbox One cím és a PS4 legjátszottabb játéka is.

"Világszinten a Call of Duty: Ghosts vezeti a következő generációt" - árulta el Eric Hirshberg, az Activision Publishing vezetője. "A legfontosabb forgalmazóknál vezeti az eladási listákat és mind Xbox One-on mind pedig PS4-en a legjátszottabb cím. "Nagyon örülök, hogy a múlt héten általam is a legjobb rajongói közösségnek nevezett játékosok velünk tartottak a következő generációba is."

Közben pedig kiderült, hogy a fegyvereinket karácsonyi hangulatba is hozhatjuk, ahogy az a fenti képen is látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #4
    PC-n pedig gondolom továbbra is LoL, Dota, SC... ez az irányvonal. Meg gondolom BF4.
  • tomboy013 #3
    Szerintem meg épp hogy csoda hogy ennek a generációnak bejön a CoD. Manapság mar csak a csili villi grafika számít ami itt nincs meg. Pont a régi generációnak való egy ilyen játék ahol csak apritani kell mint a quake-be vagy UT-be. Ezzel meg nem játszottam ,de pl a MW2-t a mai napig szeretem és játszom vele.
  • zaki #2
    Ennyi legy nem tevedhet :D
  • Skyline #1
    Mit várunk egy olyan játékos generációtól akinek a torkán le tudnak 2014 küszöbén tumkolni 720p-t meg 30fps-t, és akik évek óta éltetik ezt a COD-nak csúfolt szemetet?:)