Ötvös Tibor

Véget ért a Fifa Manager franchise

Befejeződött a Fifa Manager franchise.

Az EA Sports hivatalos közleményben tudatta a rajongóival, hogy a Fifa Manager '14 lesz a franchise utolsó darabja, a megjelenés után befejeződik a széria. Az indoklást Gerald Köhler, a cím dizájnere tette közzé egy nyílt levélben, mivel saját bevallása szerint tartoznak ennyivel a rajongóknak, hogy elmagyarázzák, miért ér véget kedvencük.

"Ez egy nagyon kemény döntés volt, szóval szeretném megmagyarázni a dolgot" - áll Köhler levelében. "Ez talán nagy csalódást jelent sokatoknak és joggal kérdezitek, miért. A válasz egyszerű. A focimenedzser stílus nagyon speciális és elsősorban két országban játszanak vele, Angliában és Németországban. Itt azonban egy játék már évek óta uralja a piacot és nem segített a mobilokon és közösségi oldalakon megjelent alkotások mennyisége sem."

"Ráadásul a Fifa Manager válaszúthoz ért, ahol választani kellett, hogy egy teljesen új motort teszünk a játék alá és/vagy egy alapokról újraírt online technológia adhatott volna lendületet a számára. Az összes körülmény figyelembevétele után a döntöttünk úgy, hogy lefújuk a mérkőzést."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #1
    Sajnálom mert bizonyos elemekben sokkal jobb volt mint az egyeduralkodó FM