Ötvös Tibor

Átverés volt az Assassin's Creed: Rising Phoenix

Átverés volt az Assassin's Creed: Rising Phoenix.

Nagyon úgy tűnik, hogy a számos oldalon megmutatott és titkos projektként kezelt Assassin's Creed: Rising Phoenix nem volt más, mint egy oltári nagy átverés. A projektet sokáig úgy kezeltük, mint egy Vitás mellékszálat, melyhez meg is érkeztek az "első" képek és a negyedik Assassin's Creed játékban is találtak nyomokat a dologra. Ma azonban lelepleződött az átverés.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A képek ugyanis nem egy eddig ismeretlen projektet takartak, hanem pusztán rajongói munkák, melyek ráadásul más programból származnak. Az első például a Wolfenstein játékban szereplő föld alatti laboratórium átdolgozott mása, a második pedig egy független művész alkotása és arra tették rá az Abstergo embereit.

Mindenesetre a Ubisoft is rendesen alátett a pletykáknak, hiszen a Black Flagben is szerepel a Rising Phoenix, ami valószínű azért bukkant fel, mert a kiadónak is megtetszett a helyzet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asgh #2
    Az a törvény a mások szándékos lejáratására szánt hamisított felvételekről szól, azaz ha rágalmazáshoz felvételt hamisítanak, akkor nem csak a készítőt, hanem a megrendelőt és a terjesztőt is el lehet kapni. Azaz semmi köze a médiahack-hez vagy a netes poénkodáshoz és polgári perekben sem alkalmazható.
  • Sajátvéleményem #1
    -Mit is mond a "szeretett" magyar parlamentünk a kamu videókról képekről?
    Mennyi a büntetési tétel?