Ötvös Tibor

30 perc Beyond: Two Souls


A Quantic Dreams eddig nem hibázott és a jelek szerint a Beyond: Two Souls is közel tökéletes lesz.

Már eddig is láthattunk számtalan trailert illetve képet a játékból, ám hamarosan elérhető lesz PSN-en a játszható demója a programnak, melyre szinte az összes PS3 tulaj izgatottan vár. Aki pedig nem bírja ki addig, annak a csapat feltette a netre legújabb trailerét, melyben éppen a megjelenés előtt álló szakaszokat láthatjuk mozgásban.


Annyit nyugodtan kijelenthetünk, hogy a Beyond: Two Souls egy komolyabb hollywoodi thriller érzését kelti, ami ismét meg fogja osztani a játékosokat. Sokan szeretik ezeket a szinte interaktív filmnek tekinthető kalandjátékokat, mások viszont ki nem állhatják. Szerencsére előbbi csoportba többen tartoznak, ezt támasztja alá a Heavy Rain sikere is.

A Beyond: Two Souls októberben jelenik meg, kizárólag PS3-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #4
    Haha, épp azt beszéltük az egyik haverommal, hogy menyire mások az emberek és az igényeik. Épp mondtam, ha most lehetne, szó nélkül becserélném a Beyond: Two Soulsra a GTA 5-ömet, pedig bejön az a játék. Jól szórakozom vele, de ami szíven üt, megfog, magával ragad azaz ilyen típusú játék mint a BTS. Anno a Farenheitet is imádtam, rengetegszer végigvittem.
    Vannak akik a Fifát imádják, nekem meg kifejezetten kínzás lenne ha akárcsak egy percet is játszanom kéne vele. Szóval nagyon különbözünk, de épp az a jó, hogy mindenki talál magának valót.
    Én pl azon is elgondolkodtam most, hogy akár használtan begyűjtök egy PS3-at. Akkor megvenném még a Hevy Raint meg a Last of Us-t is. Más miatt nem kell a PS3 mert amúgy elégedett vagyok az Xbox360-nal.
  • narumon #3
    Mondjuk ahogy olvasom a cikket én pont az vagyok akik nem bírják nagyon az ilyen interaktív játékokat. A Heavy Rain nekem a beharangozás után nagyon nagy csalódás volt azt végig sem játszottam :(
    Ha ki kellene emelnem egy igazán jó PS exkluzív címet akkor talán Uncharted (bár azt sem játszottam végig :D)
  • narumon #2
    Hehhe ezért érdekes a világ :)
    Pont azt akartam írni, hogy ez valami nagyon gyenge eresztésnek tűnik és hogy nincs egy normális PS exkluzív cím :)))
    Izlések és pofonok. Egyébként ebből a videóból nekem nem derült ki, hogy hol a játék végig egy intronak tűnt :o
  • Hoz_Hun #1
    Egyre jobbak a PS3 exkluzivok. Kár hogy az XBox már le sz*rja ezt az egészet és csak az új konzoljára koncentrál (meh).
    Ááá, pedig ez nagyon jó játéknak tűnik.