SG.hu

Emmy-díjat kapott a videókba beszúrt reklám

Az amerikai Televíziós Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiája Emmy-díjjal jutalmazta az Ericsson on-demand (igény szerinti) videó-tartalmakba történő dinamikus hirdetés-beszúrásra szolgáló megoldását.

Az Ericsson bejelentette, hogy Emmy-díjban részesül technológia és tervezés kategóriában az igény szerinti videó (VOD) tartalomhoz kialakított dinamikus hirdetésbeszúrás megoldásáért. Ez az Ericsson negyedik Emmy-díja, amelyet hivatalosan 2014. január 9-én a vehet majd át a Las Vegasban megrendezett CES (Consumer Electronics Show) keretében. A 2000-es évek elején az Ericsson felismerte, hogy a valós idejű időeltolásos TV-fogyasztás gyökeres változásokat idéz majd elő a hirdetési piacon és ezen keresztül a TV-szolgáltatások bevételtermelése terén is. Úgy nevezett dinamikus beszúrási technológiákat hozott létre, hogy a felhasználók számára a hirdetések frissek és relevánsak maradjanak az igény szerinti videó-adatfolyamokon is.

Az Ericsson kulcsszerepet játszott annak a szabványnak a létrehozásában és fejlesztésében is, amely még mindig a legelterjedtebben telepített hirdetési szabvány a globális televíziós szolgáltatók körében: ez az SCTE 130 szabványcsalád. Az ezen a héten megrendezett amszterdami IBC eseményen a vállalat újabb hirdetési megoldását mutatja be, amely lineáris, VOD, interaktív és második képernyős hirdetést kínál minden csatlakoztatott készüléken. Ez a megoldás megfelel napjaink fejlődésnek induló több-képernyős TV Anywhere hirdetési igényeinek.

Ove Anebygd, az Ericsson alelnöke és Média megoldás területének vezetője szerint: "Tíz évvel ezelőtt az igény szerinti videó forradalmasította a TV-iparágat és átformálta a hirdetők és a közönségük közötti kapcsolatot. Most a többképernyős környezetben zajlanak forradalmi események, ahogy egyre terjednek az okostelefonok, táblagépek és egyéb mobilkészülékek. Az Ericsson jövőbe tekintő megoldása új hirdetési módszereket generál a napjaink többképernyős világához, célzott és személyre szabott hirdetést kínálva a hatékonyabb és pozitívabb fogyasztói élmény érdekében."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!