SG.hu

Megújította információs weboldalát a BKK

Megújította közlekedésinformációs weboldalát a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a www.bkkinfo.hu már okostelefonokra optimalizált változattal is rendelkezik.

BKK Info néven új, percre kész közösségi közlekedési információkat adó szolgáltatást indított a Budapesti Közlekedési Központ. A szervezet közleménye szerint a mobil készülékekről is elérhető szolgáltatás információi folyamatosan, éjjel-nappal frissülnek. Feliratkozhatunk e-mail címünkkel az egyes járatokkal kapcsolatos közlekedési változásokról szóló értesítésekre és az internet-kapcsolattal rendelkező okostelefonokon is folyamatosan tájékozódhatunk a közösségi közlekedés járatainak aktuális forgalmi helyzetéről, tervezett terelésekről, forgalmi változásokról. Az oldalon a közeljövőre tervezett vagy akár a több hónap múlva életbe lépő, már ismert módosítások is megjelennek. Egy-egy fennakadás esetén a BKK Info alternatívákat kínál arra, hogyan jussunk el a kívánt helyre.

A BKK Info új felületét fejlesztőink színes, jól látható, táblázatos megjelenítéssel, járatszám szerinti bontással és kereshetőséggel, dinamikusan kialakított térképes felülettel tették könnyen, jól használhatóvá, naprakésszé. A BKK Info mobil applikáció fejlesztése jelenleg is folyamatban van. A szolgáltatás fejlesztése és bővítése folyamatos, így rövidesen a közúti információk is elérhetőek lesznek a BKK Infón keresztül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!