Napi Online

Tízmillió felett a Prezi-felhasználók száma

A Prezi felhasználóinak száma rekordgyorsasággal növekszik: havonta egymillióval többen választják a hagyományos diavetítés helyett az egyetlen, zoomolható felületet kínáló prezentációs szoftvert.

A nonlineáris, kreatív gondolkodás és a lineáris történetmesélés egyedi ötvözete már 10 millió felhasználó számára jelent alternatívát. A prezentációs szoftver most egy PowerPoint Import eszközzel egészül ki, lehetővé téve PowerPoint-fájlok bemutatását a Prezi vizuális környezetében. "A Prezi változást inspirál az iskolákban, a színpadokon és a tárgyalótermekben egyaránt" − mondta el Árvai Péter, a cég vezérigazgatója. "Minden másodpercben készül egy prezi valahol a világban. Az új PowerPoint Import eszköz pedig lehetővé teszi, hogy a közösségi, interaktív történetmesélés vizuális evolúciója mindenki számára elérhető legyen " − tette hozzá Árvai.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bueno nacho #2
    Ne is mondd, arra a legjobb :D Viccet félretéve, én is nagyon hasznos felületnek tartom. Az egyik legfőbb előnye pedig abban rejlik, hogy új, hogy formabontó. Ha valaki prezentációt említ, a fél világ a PowerPointra asszociál. Viszont ha viszel egy Prezit, csaknem garantált a meglepetés - ami a hallgatóság megnyerésében nagyon is fontos szerepet játszik.
  • morden #1
    Én is Prezizek suliba, tökéletes arra, hogy a tárgyi tudásom hiányait elpalástóljam némi parasztvakítással :D