Alex

Érdekes rulett az Epson ingyenes repülőjegye

Az Epson tintapatron eladásainak felfuttatására figyelemreméló akciót indított: minden vásárlójuk igényelhet egy Európán belülre szóló repülőjegyet, amit kifizetnek neki. A lényeg persze az apróbetűben van.

A szombaton indult, és év végéig tartó akcióban akkor vehetünk részt, ha veszünk egy eredeti, legalább 3 tintapatront tartalmazó Epson tintacsomagot, cserébe egy alapdíjas repülőjegyet adnak, oda-vissza, turistaosztályon. Ez elsőre parádés ajánlatnak hangzik, hiszen ki ne akarna ingyen utazni, ráadásul ha alaposabban utánanézünk, elsőre úgy tűnhet, hogy még akkor is megéri, ha egyébként magára a tintapatronra egyáltalán nincs is szükségünk. A netes kereskedők ajánlatait átböngészve a legolcsóbb ilyen multicsomaghoz akár már bruttó 5000 forintért is hozzájuthatunk, amivel már részt vehetünk a promocióban.

Mielőtt örülnénk, érdemes átböngészni a szerződési feltételeket, melyek bátran kijelenthetjük, majdhogynem teljesen használhatatlanná teszik az ügyletet, ugyanis sem az úticél, sem az időpont, sem a légitársaság kiválasztása nem rajtunk múlik. A cég számára eljutattandó igénylésen, melyhez mellékelnünk kell a termék megvásárlását bizonyító vonalkódot, illetve a számlát is, három európai várost és három időpontot kell megadnunk, utóbbiak egyike sem lehet azonos hónapban. A cég ezt elbírálva értesít minket arról, hogy hová és mikorra szóló repülőjegyet vásárol meg nekünk, ha fenntartjuk szándékunkat.

Tehát vagy júliusban megyünk mondjuk Rómába, vagy augusztusban Londonba. Közel sem mindegy. Mindezeken túl az ajánlat csak az alapdíjat tartalmazza, és fapados túrákon edzett honfitársaimnak biztosan nem kell ecsetelni mennyi különféle díjat számolnak fel manapság a légitársaságok: kerozinpótdíj, poggyászfeladási díj, stb., ráadásul a reptéri illeték különösen drága lehet. (Mivel a légitársaságot sem mi választjuk, ezek elkerülésére nincs módunk.) Mindezek muszáj elgondolkodtassák az utazni vágyót, még akkor is, ha egyébként rendszeresen vásárol patronokat, hogy érdemes-e élnie az ajándékkal, hiszen könnyedén olcsóbban jöhet ki, ha önmaga vadászik a megfelelő repülőjegy-kereső oldalakon az akciókra, vagy akár keres egy csomagajánlatot, amiben szállás, biztosítás, reptéri transzfer is benne van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #4
    Egyel több ok, hogy az asszony otthon maradjon :D
  • krajcsovszkig #3
    LOL.

    Az ilyen fapados társaságoknál kb 1000 Ft az alap repjegy, az nem nagy megtakarítás ha megveszik neked.
    Aztán meg fizetheted a 15ezres egyéb hülyeségeket...
  • Cat #2
    Az Citibank, és az talán még meg is éri. A baj ott az, hogy egy darab repülőjegyet kapsz ingyen - namost az ember általában a párjával utazik, szóval kapásból neki is venni kell egy Malév jegyet, ha együtt akartok menni, ami nem a legolcsóbb.
  • egynyári üröm #1
    az ördög mindig a részletekben rejlik :) a Malévnek is volt/van ilyesmi ajánlata, ott hitelkártyát kell igényelni és használni