MTI

Okostelefonokon a horvátországi idegenforgalmi információk

A legelterjedtebb okostelefonokkal is elérhető, sőt internetezés nélkül is használható a Horvát Idegenforgalmi Közösség honlapjának minden információja - közölte a turisztikai szervezet.

Az újonnan kifejlesztett alkalmazás lehetővé teszi, hogy Horvátország hivatalos, magyar nyelven is elérhető turisztikai weblapját okostelefonokkal is használhassák az érdeklődők. Az oldal az általános információk mellett tájékoztatást ad az ország természeti és kulturális látnivalóiról, az egyes régiók sport, szórakoztató, kulturális és egyéb programjairól, továbbá bemutatja az összes horvátországi szálláslehetőséget.

Az alkalmazás offline üzemmódban, vagyis internetezés nélkül is használható, így a turisták további költségek nélkül, útközben is hozzájuthatnak az előzőleg letöltött információkhoz. A turisztikai szervezet reményei szerint ezen a csatornán gyorsan és egyszerűen tájékozódhatnak a felhasználók. A turisztikai szervezet közölte: az okostelefonokon működő ingyenes alkalmazást egy zágrábi szoftvercég készítette. A honlap elérhető az Androidos mobilokon, a Nokia által használt Symbian 3 operációs rendszerrel rendelkező telefonokon, valamint az Apple iPhone és iPad készülékein.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!