SG.hu

Megújította mobilportálját a Nokia

A Nokia megújította mobilportálját, s immáron színes, multimédiás tartalmakkal, hasznos információkkal, újdonságokkal várja a látogatókat.

Egy mobiltechnológiával foglalkozó cég számára követelmény, hogy legfontosabb információi mobileszközökre optimalizálva is elérhetők legyenek a felhasználók számára az interneten keresztül. A vállalat piacra kerülő készülékeinek túlnyomó többsége már színes és nagyfelbontású kijelzővel és olyan, ún. XHTML böngészővel rendelkezik, amely a mobilböngészést használhatóvá varázsolja. Ugyanakkor ezek a készülékek számos multimédiás képességgel rendelkeznek melyek közül például a folyamatos letöltést (streaminget) emelhetjük ki: a technológia segítségével interneten elhelyezett vagy akár elő videó és audiótartalmak (filmek, kamerás közvetítések)nézhetőek/hallgathatók meg a mobilon.

A portálon megtalálható egy képes készülékkatalógus, ahol mindent megtudhatunk meglévő mobilunkról, de böngészhetünk is a kereső segítségével. A közösségek menüpont alatt a Club Nokiáról és az N-Gage Arénáról tudhatunk meg többet, a multimédia linkre kattintva pedig egyrészt a alériánba jutunk, ahol a Nokia különböző eseményein készült fotókat tekinthetjük meg, másrészt a termékvideók címszó alatt folyamatos letöltéssel különböző Nokia telefonok reklám- és image-filmjeit játszhatjuk le arra képes mobilunkon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)