SG.hu

Új A3-as színes lézernyomtató az Epsontól

Az Epson bemutatta az AcuLaser C9100 nyomtatót, mely színesben és fekete-fehérben is képes percenként 24 darab A4-es méretű lap kinyomtatására.

Az új modellel A3-as papírra és akár 1,2 m hosszú szalagpapírra is lehet nyomtatni. Tonere is speciális, az AcuBrite-tal a vállalat közleménye szerint a korábbinál is tisztább színek, és részletgazdag, kiváló képek nyomtathatók. Használata viszont nem olcsó, egy A4-es lap fekete-fehérben való kinyomtatása 50 Ft-ba kerül. Előnyére szolgál, hogy a színes lézernyomtatóval egyszerűen kiváltható számos régebbi nyomtató.


"A költséghatékony és gyors nyomtatás, valamint a színes lézernyomtatóval elérhető kiváló képminőség nem feltétlenül áll ellenmondásban egymással, amire jó példa az Epson AcuLaser C9100 nyomtató" - mondta Karsten Jahn, az Epson Deutschland termékmarketingért felelős igazgatója. "Ideális azoknak a cégeknek, amelyek eddig csak fekete-fehérben nyomtattak, de mostantól igénylik a színes nyomtatást is. Emellett azoknak a vállalatoknak is tökéletes választás, amelyek növelni szeretnék a hálózati nyomtatás sebességét és költséghatékonyságát."

Fekete-fehér nyomtatás esetén 10,5 másodperc, színes nyomtatás esetén 12 másodperc alatt készül el az első lap. Papírkapacitása 2 tálcával 650 lap, öt papírtálca használatával a kapacitás 2150 lapig növelhető. USB és Ethernet hálózati portja is van, nyomtatási teljesítménye 80 000 lap/hónap. Ajánlott bruttó végfelhasználói ára 1 088 640 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • concrete #6
    Az 50 forintos ff lapköltég egyszerűen hihetetlen. Ennyiért kellene neki 1 színes A4-es csinálnia, nemhogy ff-t.

    nah ilyet se veszek
  • Güzüke #5
    Az A3-as két db A4-es. Legyen kétszer drágább az A3-as nyomtató mint az A4-es, na de 1 milla?
  • TeszteloPontHu #4
    Ne felejtsd el, hogy A3-as nyomtató!!! Ennek ellenére elég drága, és az A4-es oldalköltség elfogadhatatlanul sok.
  • Güzüke #3
    1 milla? Annyival szebbeket nyomtat, hogy a mai 100-200eHUF-ért kapható duplex, netes színesek helyett ennyibe kell kerüljön? Irreálisan drága.
  • Cat #2
    szerintem marhadrága 50ftért sima fekete, ez az ár kvázi szükségessé teszi hogy mellette legyen egy sima fekete fehér lézernyomtató, hiszen azon tizedáron megvan
  • gz8 #1
    Úgy néz ki, mint egy iratmegsemmisítő!