Rónai György

Megjelent a Creative Zen PMC

A boltokba került a Microsoft Portable Media Center platformja. Az első eszköz, amelyen ezt a rendszert használja a Creative Zen PMC hordozható médialejátszó eszköze, amelynek a 3,8"-os színes kijelzőjén akár videót is lejátszhatunk.

Mint a Creative csúcskategóriás termékeinek, vagyis a Zen sorozatnak az új zászlóshajója, a PMC is 20 GB-os merevlemezt kapott, amely a Creative szerint akár 85 óra videó tárolására is elegendő. Az eszköz 7 órán át képes videót lejátszani, és 22 órán át tudunk vele zenét hallgatni. A cserélhető és persze tölthető akksi mellett USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik, tehát akár képeket is áttölthetünk rá a fényképezőnkről.

Klikk ide!
Creative Zen PMC - klikk a képre a nagyobb változathoz

A most megjelent Windows Media Player 10 AutoSync funkciója révén könnyen és gyorsan szinkronizálhatjuk az eszköz adatait a PC-vel. Áttölthetünk rá felvett videókat, filmeket, zenéket, vagy akár egyéb internetről letöltött képeket is. Ezek másokkal való megosztása érdekében a Zen PMC még beépített hangszóróval is rendelkezik, ráadásul TV-Out csatlakozó is van rajta, amely a szabványos NTSC vagy PAL formátumokban képes a TV-n megjeleníteni a lejátszott dolgokat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A támogatott fájlformátumok között van az MP3, a WMA, a WMV, a DVR-MS, az ASF, az AVI, és az MPEG valamint az MPEG2 is. A Creative Zen Portable Media Center máris kapható az Egyesült Államokban, de szeptember közepétől már egyes európai országokban is forgalomba hozzák. A legtöbb országban várhatóan karácsonyra lesz elérhető, 499,99 dolláros, vagyis több mint 100 ezer forintos áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macc #11
    Hat, biztos nagyot fog kaszalni a M$... :)))
  • Tetsuo #10
    Ekkora szart..
  • HUmanEmber41st #9
    Örüjjjetek! Még jó hogy lehet kapni
  • Dr DeViLKiNG #8
    azt kihagyták belőle, hogy félóránként kékhalál :))
  • cue #7
    Hát, a design nem egy iPod...
  • [HUN]PAStheLoD #6
    fantasztikus
  • dez #5
    Valami legolcsóbb LCD panel lehet benne. Az is enyhén LOL, hogy csak a wm9 megyen vele. (Bár a MS biztos nagyon komolyan gondolja.)
  • Herkulles #4
    Tv tuner kellene bele, bár az a 3 csatorna amit befognál az antennával. :D

    Inkább PSP...
  • nenad #3
    szerintem ez mozgasban nem latszik, egyebkent ez inkabb tunik egy sima fotonak mint reklam anayagnak, mivel a reklam anyagnal 95% kummantanak.
  • lola #2
    Ahhoz képest, hogy ez egy reklámanyag, elég fos képe van. A TV kimenete is ilyen gyenge?
    Más: én erről máshol azt olvastam, hogy sem DivX-et, sem XviD-et nem tud lejátszani. Csak olyan avi-t, ami wm9-el készült.