SG.hu

Laks MP3-óra a CeBIT-en

Az órát a CeBIT 2004 alkalmával mutatják be a nagyközönségnek, és márciustól lesz megvásárolható.

A legújabb LAKS Memory Music segítségével meghallgathatja kedvenc 60 zeneszámát, megjelenítheti legfontosabb üzeneteit, és átviheti adatait bármely számítógépre szerkesztés céljából. "Ezzel az óra-újdonsággal - a nagysikerű LAKS memóriás órát követően - ismét sikerült a hasznosat a kellemessel ötvöznünk. A kezelése pedig nagy egyszerű" - nyilatkozta Lucas Scheybal, a LAKS ügyvezető igazgatója.

A diszkrét MP3-lejátszó segítségével akár 60 zeneszám is rögzíthető, illetve lejátszható. Ez körülbelül 4-5 órányi lejátszási időnek felel meg. Az akkumulátor töltése az integrált USB kábellel történik. Típustól függően, a LAKS Memory Music 256, 128, 64 vagy 32 MB memóriájával rendelkezik.


"A Memory Music használatával - hosszabb vagy rövidebb időre - bárki elmerülhet kedvenc zeneszámai hallgatásában. Úgy gondolom, ez az óra egy darabka életminőséget testesít meg" - állítja Lucas Scheybal, akinek meggyőződése, hogy a 4 az 1-ben óra igen népszerű lesz a sportolók (urak és hölgyek) körében is. A fejhallgatók 1,5 méter hosszú vezetéke maximális mozgásszabadságot engedélyez az óra viselője számára. Mindazonáltal, a LAKS véleménye szerint a Memory Music óra új és érdekes megjelenési lehetőséget jelent a cégek számára.

Az integrált hangrögzítő segítségével megismételhetetlen gyerekszáj-történeteket, találkozókat, üzeneteket, zeneszámokat vagy emlékeztetőket rögzíthetünk. A csuklópántba épített USB-aljzatnak köszönhetően egyszerűen vihetünk át adatokat bármely számítógépre szerkesztés céljából.

A LAKS Memory Music dinamikus dizájnnal és minőségi beépített órával rendelkező praktikus multifunkciós eszköz. A négy funkció egymástól függetlenül működik. A LAKS Memory, azaz a csuklón hordható merevlemez máris igen népszerű. Eddig 23 országban vezették be, és adták el nagy sikerrel. Az óra négy típusa különböző memóriával rendelkezik: a LAKS Memory Music 32 MB-os modell 89 euróba, a 64 MB-os verzió 129 euróba, a 128 MB-os verzió 149 euróba, és a 256 MB-os modell 198 euróba kerül. A LAKS Memory Music óra 2004 márciusától lesz megvásárolható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • redanger #2
    hi mindenkinek

    ez azért érdekes, majd ha diktafonként lehet használni, ha mondjuk valakit elküldök melegebb éghajlatra azért megnézem elötte, hoghy milyen órája van, mert lehet, hogy a késöbbiekben be fog perelni valami miatt és felhasználja ellenem. egyébként egy 10 pontos ötlet, csak mondjuk azt nem tudjuk, hogy mennyi ideig elég a töltés ha zenét használok.

    bye