SG.hu

Új szolgáltatás a Nokiától - 48 órás szerviz Club Nokia tagok számára

A Nokia, a világ vezető mobilkommunikációs vállalata és a mobiltelefonok területén Magyarország piacvezető cége 48 órás szervizlehetőséget biztosít minden Club Nokia tag számára országszerte a Club Nokia szervizpontokon.

"A legtöbb ügyféllel rendelkező piacvezető vállalatként büszkék vagyunk arra, hogy folyamatos támogatást biztosítunk ügyfeleinknek" - mondta Imfred de Jong, a Nokia Hungary kft. ügyvezető igazgatója. "Szolgáltatásaink körének folyamatos bővítésével célunk, hogy a Nokia továbbra is a mobiltelefon-használók első számú választása legyen."

Az új szolgáltatás része a helyszínen történő javítás, illetve amennyiben ez technikailag nem lehetséges, a javítás 48 órát (2 munkanapot) vesz igénybe. A Nokia ebben az esetben ügyfelei számára a javítás időtartamára kölcsöntelefont biztosít. Azok a Nokia telefon-tulajdonosok, akik még nem tagjai a Club Nokiának, bármikor ingyenesen csatlakozhatnak a közösséghez a fenti mintaboltok bármelyikében, vagy a www.club.nokia.hu oldalon.

A tagok rendszeresen megkapják a Nokia személyre szabott e-mail hírleveleit, melyekből elsőként értesülhetnek a mobilvilág újdonságairól, újításairól és a Nokia új termékeiről. A Nokia Magazin, amely évente három alkalommal jelenik meg, szintén érdekes hírekkel és értékes információval szolgál.

A Club Nokia gyakran küld meghívást különböző programokra: koncertre, színházi előadásra, sporteseményre vagy egy új mozifilmre, valamint helyi nyereményjátékairól és kedvezményes értékesítési akcióiról is értesíti tagjait. Ezenkívül a Club Nokia tagjai számára a Nokia készülékek és eredeti Nokia tartozékok széles választékát kínálja vonzó áron a Club Nokia szervizpontokon.

Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel válaszolnak a tagok Nokia telefonjukkal kapcsolatos kérdéseire. Munkanapokon 9-től 18 óráig, e-mailen és telefonon állnak rendelkezésre. A Club Nokia szervizpontok szintén tanáccsal szolgálnak a telefonjukkal kapcsolatban segítségre szoruló klubtagoknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!