Franczy

VideoLogic termékek Sony PlayStation2-höz is

[Electic] A VideoLogic Systems - az Imagination Technologies egyik részlege - most jelentette be, hogy a cég két nagysikerű házimozi hangrendszere, a DigiTheatre és a DigiTheatre DTS kiváló megoldás lehet a Sony PlayStation2-es játékgépeihez.

A PlayStation2-es felhasználók a VideoLogic eszközeit használva tökéletes házimozi hangminőséghez juthatnak, hiszen az említett termékek hat hangszórója és az alkalmazott legújabb audio dekóder technológia professzionális térhangzást produkál.



"A DigiTheatre termékek méretük és design-juk által is kiváló PlayStation2-es kiegészítő eszközök lehetnek, és használatukkal kiaknázhatóak a PS2 által támogatott DVD lejátszásban rejlő hangtechnikai lehetőségek. Mostantól a PlayStation2-es konzolokkal rendelkező játékosok is felfedezhetik azokat az élményeket, melyektől DigiTheatre típusú eszközeink a személyi számítógépek és DVD lejátszók hangrendszereként olyan nagy népszerűségre tettek szert." - nyilatkozta Kevin Dale, a VideoLogic cég elnöke.

A 249.9 fontba (~100e Ft) kerülő Digitheatre típusú termék hat hangszórója révén egy komplett házimozi hangrendszer, melyben megtalálható egy erősítő, egy Dolby Digital dekóder és egy távirányító is. A Sony PlayStation2-es gépekhez egy egyszerű optikai kábelen keresztül csatlakoztatható hangrendszer a megfelelő DVD filmmel tökéletes Dolby Digital 5.1-es térhatású hang előállítására képes.

A nagyobb teljesítményű DigiTheatre DTS típusú termékekben kiváló minőségű hi-fi alkatrészeket alkalmaznak, így a csomag része az integrált DSP (jelfeldolgozó processzor) elektronika, a nagyteljesítményű többcsatornás erősítő és hat darab hangszóró. A hangszórók közül a center hangfalon találhatók a vezérlő kapcsolók, az első és hátsó szatellit hangszórókat pedig rezonálás mentes csillámpala-bevonatú műanyagból készítik. Ezeken a szatelliteken egy-egy Audax mélyhangszóró és egy-egy műanyag magashangszóró van, ezenkívül a hangrendszer mélynyomójában egy több mint 20 centiméteres mélyhangszóró is helyet kapott.

A kiváló minőségű hangszóróknak köszönhetően kompromisszumok nélküli DTS és Dolby Digital minőségben élvezhetőek a DVD filmek. Ezeket a kiváló minőségű anyagokat és technológiákat azonban meg is kell fizetni, hiszen a DigiTheatre DTS termékek 399.99 fontos (~160e Ft) áron kerülnek forgalomba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!