SG.hu

Mesh-routereket kínál előfizetőinek a Telekom

Gyors és megbízható net az otthon minden pontján – ezt ígéri a Magyar Telekom azoknak, akik a Telekom WiFi Extrát választják otthoni internetszolgáltatásuk mellé.

Legyen akadálytalan a videó streamelés, a zenehallgatás, a játék vagy a letöltés akár az emeleten, vagy az udvaron is – ez a felhasználók elvárása, ám a falak, födémek és az otthonokon belüli távolságok sokszor közbeszólnak. Az otthoni internet előfizetők egy részével már előfordult, hogy miközben a házban vagy a lakásban mozgott, megszakadt vagy akadozott a letöltés. A Telekom előfizetők között végzett felmérés szerint a videostreamelés és a zenehallgatás akadozása testesíti meg a felhasználóknál azt az ingerküszöböt, amelynek elérésekor már intenzíven elkezdik keresni a megoldást. A Telekom most ezen felhasználók problémájára ad megoldást a WiFi Extra bevezetésével, amely egy, kettő, vagy több eszközből álló rendszer.


A router-rendszer 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es frekvencián is az otthoni internetcsomag képességeinek megfelelő sávszélességet tud biztosítani a wifire csatlakoztatott eszközöknek. Lényegesen több eszközt tud az internethez kapcsolni vezeték nélkül és teljesítményveszteség nélkül, mint egy hagyományos router. A hálózat tulajdonosa applikáció segítségével felügyelheti a wifit, szabályozhatja a család legkisebb tagjainak hozzáférését, vagy éppen vendégek által használható hálózatot hozhat létre egy otthoni eseményre, így nem kell a vendégekkel megosztani az otthoni hálózat titkos kódját. Minden helyiségben, sőt akár a kertben is erős wifit biztosíthat, a rendszer tetszőleges számú elérési ponttal bővíthető.

A Telekom otthoni internet-szolgáltatással rendelkező ügyfeleinek kínálja a WiFi Extra megoldást. A 2 db eszközt tartalmazó csomag Magenta1 előfizetőknek meghatározott szolgáltatások megrendelése esetén akár nulla forintért elérhető. A szükséges eszközök bármely havi díjas mobil csomag és otthoni szolgáltatás mellé kedvező feltételekkel megvásárolhatók, akár részletfizetéssel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!