Gyurkity Péter

Játékostelefont mutatott be a Vivo

Hajlítható példány helyett egy brutális telefon futott be, gyorstöltéssel.

A múlt hónapban merült fel, hogy a Vivo egy új márka bemutatására készül, ennek első képviselője pedig egy hajlítható megoldás lesz, amely ezzel szépen illeszkedne az új trendhez. A pletyka félig igaznak bizonyult, hiszen most valóban lerántották a leplet az iQOO névre keresztelt vonalról, maga a telefon azonban eltérő dizájnt kapott, a hardverre helyezve a hangsúlyt.


Az új fejlesztés már látható a gyártó hivatalos oldalán, eszerint pedig a játékosok igényeit igyekeznek minden szempontból kielégíteni. A 6,41 hüvelykes, a teljes előlap immár 91,7 százalékát lefedő AMOLED-panelhez ugyanis a 2340 x 1080 pixel felbontás, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, a vadonatúj Snapdragon 855 chip, 6, 8, illetve 12 GB memória, egy 128 vagy 256 GB-os tároló, valamint egy kereken 4000 mAh-s akkumulátor csatlakozik, ez utóbbi pedig 44 wattos gyorstöltésre támaszkodik, amely Super Flascharge néven áll rendelkezésünkre, mindössze 45 perc alatt teljesen feltöltve a készüléket. Megjelenik még az úgynevezett Monster Touch funkció is, amely egy nyomásérzékeny gomb a kijelző két „vállán”, míg a megfelelő belső hőmérséklet biztosításáért egy szintén komoly hűtési rendszer felel.


A hátoldalon egy tripla-kamerát helyeztek el, amely sorrendben egy 12 (Sony IMX363), egy 13, valamint egy 2 megapixeles példányra épül (a középső változat a nagylátószögű, utóbbi pedig a mélységérzékelő funkció támogatását biztosítja). Az előlapon ehhez egy 12 megapixeles szelfikamera csatlakozik, míg maga a hátlap üvegből készült, amely kék vagy narancssárga színben pompázhat, ezt pedig a hátoldal közepén elhelyezett LED-sor világíthatja meg, attól függően, hogy ez éppen milyen jelzéseket küld felénk a beérkezett értesítőkről, bár a 12 GB-os példány a jelek szerint fekete színben is elérhető lesz a piacon.

A rendelés már él a gyártó oldalán, az ár itt a memória és a tároló méretétől függően 447 és 641 dollár között mozog. A megjelenés az első körben Kínában esedékes, ezt követi majd a többi régió.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!