SG.hu

Díjmentes hívás és 90 GB internet a Vodafone-tól Valentin napra

A szerelmesek ünnepén és az azt követő hétvégén, azaz február 14. és 17. között minden aktív lakossági, hang alapú előfizetéssel rendelkező, havi díjas és feltöltőkártyás Vodafone ügyfél díjmentesen telefonálhat. A szolgáltató három napig belföldön és az EU-ban felhasználható 90 GB extra adattal is meglepi az ügyfeleket, mely a My Vodafone appban aktiválható február 1. és 28. között.

A Vodafone Magyarország díjmentes hívással kedveskedik ügyfeleinek Valentin-nap alkalmából: a társaság lakossági ügyfelei február 14. és 17. között korlátlanul hívhatják szeretteiket. A kedvezmény bármely lakossági hangalapú előfizetéssel, belföldön magyar és az EU-ból magyar és EU-s, normál díjas magyar számokra érvényes. A díjmentes hívás automatikusan aktiválódik.

Február 1. és 28. között minden hang alapú előfizetéssel rendelkező lakossági ügyfél 90 gigabájt szabadon felhasználható adatot talál a My Vodafone applikációban, melyet az aktiválást követő három napig használhat fel. Ha tehát valaki például csütörtöki napon aktiválja a 90 GB-ot, akkor vasárnap éjfélig áll rendelkezésére az aktivált adatmennyiség.

És hogy a korlátlan beszélgetést és adatforgalmat tartalmazó RED Infinity és Infinity+ ügyfeleknek is kedveskedjen, a szolgáltató Vodafone Red Infinity vagy Vodafone Red Infinity+ 2 éves tarifával történő készülékvásárlás esetén bruttó 10500 forintos készülékkedvezményt kínál, amely automatikusan aktiválódik számukra, ha február 1-28. között telefont vásárolnak online vagy a márkaüzletekben. A kedvezmény egyösszegű és részletfizetéses vásárlás esetén is felhasználható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 74auriga #2
    Semmi értelme az egésznek! Miket küldözzenek egymásnak HD filmeket? Baromság a köbön!
  • dzsagon #1
    3 nap alatt nem lehet megenni 90 GB-ot