SG.hu

Üzenetek megváltoztatása a Viber frissítésben

Új funkciókkal bővült a Viber, mely a cég szerint a lehető legjobb teljesítményt, a stabilitást és a biztonságot nyújtja.

A vállalat közleménye négy újdonságot emel ki, a közösségek létrehozását, az üzenetek módosítását, a fordítást és az olvasatlan üzenetek felül maradását. Az első, a Viber Communities egy olyan csoportos beszélgetés, amelyben szinte korlátlan számú résztvevő válthat üzenetet és léphet interakcióba egymással. Az új platformon élőben osztható meg egymással bármi, és a tagokhoz különböző szerepek és többszintű moderációs funkciók rendelhetők. A funkció elérhető Androidon és iOS-en.

A második új funkcióval megváltoztathatjuk elküldött és kézbesített üzeneteinket, így a másik fél biztosan azt az üzenetet kapja, amelyet eredetileg neki szántunk. Csak ki kell választani az elküldött üzenetet, és az egy koppintással átírható. A funkció elérhető Androidon és hamarosan iOS-en is.


A Viber legutóbbi frissítése immár segít megoldani a nyelvi akadályokat is. A reklámszöveg szerint "csupán egy gombnyomás, és egy szempillantás alatt folyékonyan és magabiztosan beszélgethetsz másokkal, függetlenül attól, hogy milyen nyelvet beszélnek." Használatához egy üzenetet hosszan nyomva kell tartani, amíg megjelenik az üzenetbeállítások ablak, majd "Fordítás” opcióra kell nyomni. A funkció elérhető Androidon és hamarosan iOS rendszereken is.


A negyedik pedig azoknak lehet a leginkább hasznos, akik a Viber desktop verzióját főként üzleti kommunikációra használják: az olvasatlan üzenetek mindaddig a lista tetején maradnak, amíg meg nem nyitjuk azokat. A "Csevegések” fülön a kis háromszög ikonnal lehet választani az a) Alapértelmezett sorrend (ekkor az üzenetek beérkezési sorrendben jelennek meg); b) Olvasatlan üzenetek a lap tetején (ebben az esetben a Viber az olvasatlan üzeneteket mindig a lap tetején tárolja) c) Üzenetek megjelölése olvasottként (ez akkor praktikus, ha az üzenetek tartalmáról elolvasásuk nélkül értesültünk).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • quatlander #1
    Ez az üzenetek megváltoztatása elég g3ci, főleg ha a másik félnél is módosul. Lehetnek még ebből viták, viberezők között. :D Facebookon pl. hiába törlök egy még nem is kézbesített üzenetet, akkor is megkapja az illető, mondjuk ez is elég tré.
    Utoljára szerkesztette: quatlander, 2018.10.24. 18:13:11