SG.hu

Az LG növelni akarja az okostelefonok élettartamát

Globális szoftverfejlesztési központot nyitott az LG. Az új intézmény célja az okostelefonok élettartamának növelése.

Az LG Electronics megnyitotta új szoftverfejlesztési központjának kapuit Dél-Koreában. Ez az első olyan létesítmény, melynek célja, hogy világszerte gyorsabb és naprakészebb operációs rendszereket és szoftverfrissítéseket biztosítson az okostelefon-felhasználók számára. Az LG új kutatás-fejlesztési kampuszán, a Szöul nyugati részében található Magok-dongban létrehozott szoftverfejlesztési központ az LG okostelefonokra készülő, általános operációsrendszer-frissítések fejlesztésén és leszállításán kívül az LG eszközök által nyújtott egységes felhasználói élményért is felelős lesz. Az egységes felhasználói élmény érdekében az új központ feladata a frissítések utáni folyamatos tesztelés, amely a hardveres és szoftveres rendszerek közötti stabilitást, illetve kompatibilitást biztosítja.

A központ létrehozása lehetővé teszi az LG számára, hogy gyorsabban kiadja az operációsrendszer-frissítéseket azokban az országokban, ahol megvásárolhatók a készülékei. A vállalat ezzel biztosítja, hogy a felhasználók a világ különböző részein ugyanolyan minőségű szolgáltatáshoz jussanak. Az új szoftverfejlesztő-központ első feladata az Android Oreo kiadása lesz a hónap második felében az LG G6 készülékekre. A frissítés először Dél-Koreában lesz elérhető, melyet a legfontosabb piacok követnek majd. "A terméktámogatás és a felhasználói igények összehangolása kiemelten fontos az LG-nél” — mondta Mr. Jo Seong-jun, az LG Electronics vezérigazgatója. „A stabil és következetes frissítések is igazolni fogják vásárlóink felé, hogy az LG okostelefonok hosszú távon is megbízhatóak.”

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elmin #1
    "Az LG növelni akarja az okostelefonok élettartamát "
    A mostani telefonokat már el lehetne használni akár 5-10 évig is, ha lenne rá megfelelően optimalizált szoftver, és egy jó akkumulátor, ami kibír használat közben akár egy hetet is.