SG.hu

Gigabites LTE mobil routert mutatott be a Netgear

A NetgearNighthawk M1 mobil router képes elérni a maximális 1 Gbps sebességet és 150 Mbps feltöltési sebességet biztosít.

Az eszköz kombinálja az ultragyors letöltési sebességet a Cat 16 LTE Advanced és 4 csatornás Carrier Aggregation funkciót - ez azt jelenti, hogy ha egy szolgáltatónak 4 nem összefüggő csatornája van, akkor a router ezek összefűzésével mind a négy csatorna sebességét képes kihasználni. A kapcsolata akár 20 WiFi eszközzel is megosztható. Lehetséges média streaming microSD kártyáról, USB vagy külső meghajtóról az összes csatlakoztatott eszköz számára.


Telepítése egyszerű, szoftver sem kell hozzá. Egyszerű és intuitív alkalmazás alapú felhasználói felületen kezelhetők a hálózati beállítások, és ezen keresztül érhetők el a szülői felügyeleti lehetőségek az online tartalmakhoz való hozzáférés korlátozásához. Továbbfejlesztett JumpBoost funkciót kapott az okostelefonok és kis hordozható USB eszközök töltéséhez, és hosszú akkumulátor üzemidőt a teljes napon át tartó folyamatos használathoz. Támogatja az Arlo Smart Home biztonsági rendszert és annak alapállomását az Arlo kamerákhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!