Gyurkity Péter

Alakulóban az iPhone SE 2

Az Apple mégis piacra dobhatja az olcsó változat frissítését.

A tavalyi év második felében már befutottak hírek az iPhone SE esetleges frissítéséről, ezt azonban ennek némileg ellentmondó jelentések követték. Most ismét az SE 2 került terítékre, mégpedig egy kínai forrás jóvoltából, eszerint a hivatalos bemutató sincs már messze.

A friss beszámoló alapján arra számíthatunk, hogy a cég új szerény megoldása saját rendezvényükön mutatkozhat be a nagyközönség előtt, ez azonban még picit odébb van. A telefon egy valamivel nagyobb, ezúttal 4,2 hüvelykes kijelzőt kapna, amelyhez az A10 Fusion chip, 2 GB memória, egy alapesetben 32 GB-os belső tároló, valamint a Touch ID fizikai gomb, vagyis a második generációs ujjlenyomat-olvasó csatlakozna. Elérhetővé tennének egy 128 GB-os tárolóval ellátott második példányt is, míg az előlapon nem számíthatunk a káva teljes száműzésére, ez marad a csúcskategóriában.

Az Apple kapcsán legutóbb olyan pletyka látott napvilágot, miszerint a cég mindössze 3 eltérő modellt mutat majd be az idei év során. Ezek egyike lenne az iPhone 9, amely a hagyományos LCD-panelre (ezúttal 6,1 hüvelykes méretben), valamint egyetlen hátoldali kamerára támaszkodna, de befutna emellett az iPhone Xs is, amely egy 5,8 hüvelykes OLED-érintőképernyőt kapna, míg az iPhone Xs Plus egy jóval nagyobb változat lenne, immár 6,5 hüvelykes, szintén OLED-technológiára épülő kijelzővel. Mindhárom telefon támogatná a Face ID és a TrueDepth Camera funkciót, a jelek szerint azonban alakulgat a negyedik típus is.

Ez utóbbi ára Kínában nagyjából 630 dollárnak felel majd meg, ami nem túl kedvező, bár a fenti modellekhez viszonyítva nyilván jóval alacsonyabb szint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #2
    Par millio embert aki megvette az SE-t...

    Elmeseled, hogy mibol gondoltad, hogy te barmilyen szempontbol is merce vagy, vagy szamitasz a vilagnak? Hogy csak mert te nem szereted, akkor biztos senki sem?:)
  • etniez #1
    Kit érdekel?