Gyurkity Péter

Alacsony áron jön az új Galaxy J2

A Galaxy X viszont mégsem a sokak által várt hajlítható készülék lesz.

Az év vége felé ismét több alkalommal írhattunk a Samsung soron következő megoldásairól, itt ugyanis mind olcsóbb, mind pedig kifejezetten csúcskategóriás típusok is felbukkantak a különböző híradásokban. Most egy szerény változatról, valamint egy némileg speciális típusról jelentek meg részletek.

A Galaxy J2 2018-as példányáról van szó, amely már alakulóban van. Egy német portál szerint ez a telefon igencsak kedvező, mindössze 115 eurós áron jelenik majd meg a kontinensen, ettől pedig nem is nagyon vagyunk már messze. Kereken 5 hüvelykes kijelzőre, az 540 x 960 pixel felbontásra, az 1,4 GHz-es órajelen futó Snapdragon 425 chipre, 1,5 GB memóriára, valamint egy 16 GB-os, tovább bővíthető belső tárolóra számíthatunk, amihez egy 8 megapixeles hátoldali és egy 5 megapixeles előlapi kamera, egy 2600 mAh-s akkumulátor, az Android 7.1.1 Nougat, továbbá a dual-SIM opció és az LTE Cat4 társul.

Ami a Galaxy X típust illeti, ez korábban a várva-várt hajlítható telefonként bukkant fel egyes híradásokban, nagyon úgy néz ki azonban, hogy ezt korrigálnunk kell. Az SM-G888N0 típusjelzés nem sokkal a korai pletykák után a Samsung hivatalos oldalán jelent meg, ezt azonban egy olyan, elsősorban profiknak szánt, megerősített külsővel rendelkező telefonként írják le, amely már szintén támogatja az LTE-R technológiát, vagyis a negyedik generációs platform nagy sebességű vonatok esetében alkalmazott, ott is megfelelő sávszélt biztosító változatát.

Ez egyelőre kizárólag a cég számára hazai pályán, vagyis Dél-Koreában elérhető, a Galaxy X-re pedig nyilván tovább kell várnunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MuldR #3
    "Kereken 5 hüvelykes kijelzőre, az 540 x 960 pixel felbontásra, az 1,4 GHz-es órajelen futó Snapdragon 425 chipre, 1,5 GB memóriára, valamint egy 16 GB-os,"

    3 éve is ugyanezt a tucatszemetet adta ki. Minek kiadni egy új telefont, ami ugyanaz mint a régi?
    Nem értem én ezeket a mobil gyártókat.
  • esztyopa #2
    Hát most q*rva nagy bajban vagyok !
    Eldobjam a *régi*, drága telóm,egy *ocsóbb*,de ujabbért?
    /Vagy tegyem a fiókba a másik 20 mellé?/
  • wraithLord #1
    Ez jó cikk lett :D.

    Miért van a J2-ről szóló cikkbe beleszórva a Galaxy X-es hír, és miért nem képes kinyögni a cikk, hogy a Galaxy X és az említett SM-G888N0 típusjelzés az eddigi feltételezésekkel ellentétben úgy tűnik, nem ugyanazt a telefont takarja. Az SM-G888N0 a Samsung weboldala szerint egy rugged phone lesz, a Galaxy X-ről pedig egyelőre nincs semmi hír.

    Legalábbis így több értelme van, mint hogy egyszer "a Galaxy X mégsem hajlítható telefon lesz", utána meg "a Galaxy X-re tovább kell várnunk"... :D