Gyurkity Péter

Itt az Oppo R11s és R11s Plus

A cég Kínában mutatta be a párost, jó eséllyel ilyen lesz majd a OnePlus 5T is.

Az Oppo esetében már jóval korábban kiszivárgott az R11s várható érkezése, erre pedig most valóban sor került, hiszen a gyártó a számára hazai piacon be is mutatta a két új fejlesztést. Kellemes hardver társul az új dizájnhoz, ám csúcskategóriás teljesítményre itt nem számíthatunk.


A hivatalos oldalon azt láthatjuk, hogy a címben említett mindkét változat a Snapdragon 660 chipet kapta meg, amely ugyan nyilván nem lassú, de nem is veheti fel a versenyt a Snapdragon 835 típussal. Ehhez viszont egy 6,01 hüvelykes kijelző csatlakozik, mégpedig az 1080 x 2160 pixel felbontással, valamint a 2:1-es képaránnyal, ami egyben az előlapi káva csaknem teljes száműzését is eredményezi, hiszen ebből alig maradt valami a panel alatt és felett. A hátoldalon egy 16 és egy 20 megapixeles szenzorból álló iker-kamera kapott helyet, ezek elsősorban a nem optimális megvilágítás esetén nyújtanak majd jobb minőséget (szintén nem az abszolút csúcskategóriára kell itt gondolni), míg az előlapon egyetlen 20 megapixeles példány dolgozik majd.


A memória sorrendben 4 és 6 GB lesz, a belső tároló mindkét telefonon 64 GB-os, de ez microSD révén tovább bővíthető. Az üzemidőt egy 3205 mAh-s akkumulátor hivatott biztosítani, ezt a VOOC Flash gyorstöltési funkció is segíti, míg a teljes listán az ujjlenyomat-olvasó, a hagyományos jack-dugó, a microUSB-csatlakozó, valamint az Android 7 Nougat és a ColorOS 3.2 felület is megtalálható, az NFC támogatásáról azonban le kell itt mondanunk. A telefonok fekete, piros és fehér színben jelennek meg, ám a megjelenés pontos dátuma Kínában november 10.

A OnePlus 5T a külső források szerint ehhez nagyon hasonló felállással bukkan majd fel, ám ott a Snapdragon 835 alkalmazására számíthatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!