Gyurkity Péter

Jön az Oppo R11s és a Vivo Xplay 7

Előbbiről képek, utóbbiról pedig igencsak érdekes hardveres részletek bukkantak fel.

A OnePlus mellett az Oppo és a Vivo készülékei is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, bár e két utóbbi név igazán a kínai piacon hódít – miközben mindhárom márka egyazon vállalat alá tartozik. Most két újabb okostelefonról jelentek meg további információk, amelyeken érdemes végigfutni.

Az Oppo R11s több fotón jelenik meg előttünk, amelyeken jól látható a viszonylag vékony keret. A mostani divatot egyelőre nem követik, hiszen itt a kijelző alatt és felett még megmarad a szokásos káva, míg a hátoldalon egy iker-kamera és egy ujjlenyomat-olvasó kapott helyet. A telefon fekete, vörös, illetve arany színben lesz kapható, a hardverről azonban egyelőre csak állítólagos benchmark-eredmények láttak napvilágot, vagyis itt még nem látunk tisztán. A megjelenés viszont közel lehet, itt egyes források november 2-át emelik ki, mint valószínű dátumot.

A Vivo Xplay 7 hivatalos bemutatója még odébb van, erre a külső források szerint ugyanis csak jövőre kerül majd sor, a hardver kapcsán azonban most több részlet is felbukkant az interneten. A cég a Qualcomm ultrahangos megoldására alapozva a kijelzőbe építené be az ujjlenyomat-olvasót, most először alkalmazva ezt a technológiát egy, a piacra szánt telefonban, ehhez pedig a még be sem mutatott Snapdragon 845 chip, 8 GB memória, az előlapi káva teljes eltüntetése, valamint a Sony által leszállított (iker-)kamerák csatlakoznának, minden bizonnyal kiemelkedő minőséget biztosítva.

Az elkövetkező hónapokban számíthatunk a megerősítésre, esetleg a cáfolatra ez utóbbi készülék kapcsán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!