Gyurkity Péter

Előbb jön Európában a Galaxy J3

Ezt pedig az ismét piacra dobott Galaxy Note 7 kíséri, korlátozott példányszámban.

A Samsung az Egyesült Államokban már májusban bemutatta a Galaxy J3 idei változatát, az európai debütálást azonban augusztusra ígérték. Ausztriában most felbukkant a készülék dual-SIM opciót kínáló példánya, ezt pedig hamarosan követheti a többi állam.

A pontos árat ugyan még nem ismerjük, ez azonban a kontinensen várhatóan 200 euró körül lesz. Ezért egy kereken 5 hüvelykes kijelzőt, a 720p felbontást, az 1,4 GHz-es órajelen futó, négymagos Exynos 7570 chipet, 2 GB memóriát, egy 16 GB-os tárolót, egy 13 és egy 5 megapixeles kamerát, valamint egy 2400 mAh-s, cserélhető akkumulátort kapunk, amelyhez az Android 7.0 Nougat csatlakozik. Az egy SIM-kártyát befogadó változat szintén kapható lesz, előbb azonban a Galaxy J3 (2017) Duos jelenik meg a régióban, követve a kínai gyártók példáját, akik ma már minden egyes készüléken biztosítják a két SIM egyidejű használatát.

Eközben az egyik dél-koreai szolgáltató megkezdte a Galaxy Note 7 FE iránti megrendelések előjegyzését, így hamarosan ismét megjelenhet a népszerű, azonban az akkumulátorral kapcsolatos problémák miatt csúfos kudarcot szenvedő okostelefon. A gyártó 450 ezer darabot dobna itt piacra a Fan Edition névre keresztelt példányból, ennek ára 610 dollár körül lesz, a biztonságos üzemelés érdekében pedig az eredeti 3500 mAh-s akkumulátort egy kisebb, 3200 mAh-s változatra cserélték le.

A hivatalos (sorrendben második) megjelenés július 7-én esedékes, ezt azonban akár egy hónapon belül követheti a közvetlen utód, amely a Galaxy Note 8 nevet kapja meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Armagedown #1
    200 Euro elég sok egy ilyen belépő szinttű mobilért