SG.hu

Új adatközpontokat épít Európának az Oracle

Az Oracle új adatközpontokat jelentett be Németországban, az EU-felhőrégió részeként. Az új régió infrastruktúra- és platformszolgáltatásokat kínál, és várhatóan az év második felében kezdi meg működését.

A bővülés az ügyféligények jelentős növekedésére hivatott reagálni. Az Oralce felhőszolgáltatásokból származó bevételei az előző pénzügyi negyedévben (2017-es pénzügyi év 3. negyedév) 71%-kal növekedtek, elérve az 1,3 milliárd dollárt. "Ügyfeleink és partnereink az Európai Unióban évek óta az Oracle Cloud-ra bízzák kritikus üzleti folyamataikat. Az európai felhőrégió kibővítése Németországban a legjobb felhő szolgáltatásokat teszi elérhetővé." – mondta Thomas Kurian, az Oracle termékfejlesztési elnöke.

A németországi bővülés három nagy sávszélességű, alacsony késleltetésű telephelyet foglal magában Frankfurt környékén. Ez az architekturális elrendezés biztosítja a hibamentes működést és folyamatos rendelkezésre állást a legmagasabb elvárásokkal rendelkező, kritikus felhős alkalmazások számára is.

„Az Oracle felhőtechnológiái lehetővé teszik a cégek számára új szolgáltatások, digitális megoldások kidolgozását, valamint az új piacok meghódítását. A németországi beruházás jól mutatja elkötelezettségünket az iránt, hogy a legújabb technológiai infrastruktúrát biztosítsuk ügyfeleink számára, ahol, és amikor azt igénylik. Ez különösen fontos most, hogy az európai cégek szeretnék megbizonyosodni arról, hogy az általuk használt felhő szolgáltatások megfelelnek a küszöbön álló új Európai Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR)” – mondta el Frank Obermeier, az Oracle Németország vezetője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!