Gyurkity Péter

A középkategóriában jön az új Galaxy J5

A telefon idei változatának hardveres specifikációja már kiszivárgott.

Hetek óta hallunk különböző pletykákat és rövidebb értesüléseket a Galaxy J5 2017-es változatának várható felbukkanásáról. Először a chip és a memória kapcsán jelent meg néhány részlet, most pedig szinte a teljes lista elérhetővé vált a világhálón, így nem sok kérdés maradt megválaszolatlanul.

A Geekbench oldalán megjelent néhány információ után most a GFXBench katalógusában látott napvilágot a telefon jellemzőinek listája, ebből pedig összerakhatjuk a teljes képet. Azt eddig is tudtuk, hogy a processzor feladatait az Exynos 7870 chip látná el, amelynek nyolc magja a Mali-T830 grafikus vezérlővel és 2 GB memóriával egészülne ki, most azonban az is kiderült, hogy ehhez egy alapesetben16 GB-os, ám tovább bővíthető belső tároló, illetve egy 12 megapixeles hátoldali és egy ehhez nagyon hasonló előlapi kamera társulna.

A listát persze az érintőképernyő vezeti fel, amely ezúttal egy 4,8 hüvelykes példány, ez pedig a 720p felbontást támogatná. A fentiek alapján a Samsung a szelfiket szeretőknek ajánlja majd a készüléket, hiszen itt mindkét kamera 1080p felbontású videók rögzítését is támogatja, bár a hátoldali példány emellett LED flash opcióval egészül majd ki. Arról sajnos nem beszél a fáma, hogy mekkora akkumulátor kapna helyet a burkolat alatt, de azt már biztosra vehetjük, hogy a szoftveres oldalon már a megjelenés pillanatában az Android 7.0 Nougat dolgozik majd.

A megjelenés pontos dátuma és a kereskedelmi ár egyelőre nem ismert, erre azonban valószínűleg szintén nem kell majd sokat várnunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esemve #3
    decuuukiii, babafon
  • zsozso29 #2
    Ha 4,8 lesz akkor vétel, bunkofonok nem kellenek még ez is nagy
  • Ender Wiggin #1
    Ha marad dual SIM-es, amit az előd, akkor nyerő lesz.