MTI

Kábítószerrel a háta mögött készített magáról szelfiket egy szikszói férfi

Előzetes letartóztatásba került egy férfi, aki drogot árult Szikszón és környékén. A gyanúsítottnál olyan fényképeket, szelfiket találtak, amelyeket magáról és a méretes kannabisz növényekről készített - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság C. Norbert 35 éves szikszói lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. november 2-ai elfogásáig kábító hatású anyagot termesztett, majd árult több környékbeli személynek. A gyanúsítottat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai fogták el.


A gyanúsítottnál megtartott házkutatáson a nyomozók lefoglaltak a drog kereskedelméhez szükséges eszközöket, mérleget, gyorszáró tasakokat, magát az anyagot, illetve készpénzt. Továbbá olyan fényképfelvételeket, amelyeken a terhelt úgynevezett selfie-ket készített magáról és a méretes cannabis növényekről. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a szikszói férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. november 4-én elrendelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Amergin #3
    "Kábítószerrel a háta mögött készített magáról szelfiket egy szikszói férfi".
    Szerintem meg növények (ránézésre Cannabis indica) vannak a háta mögött, nem kábítószer.
    Aki nem tud megkülönböztetni egy növényt egy kábszertől az minek ír cikket?
    Nem tudtam kihagyni, bocs
  • Svlad Cjelli #2
    Ez most hogy jon ide? Ugyertem a cikk az IT-hez?
  • kokenybt #1
    Észt nem adhatnak a telefon mellé is!