Gyurkity Péter

Újabb olcsó telefon a Gionee kínálatában

A kínai gyártó egy újabb olcsó példányt dob piacra, szerényebb jellemzőkkel.

A Gionee különböző megoldásairól az utóbbi hónapokban mi is igyekeztünk beszámolni, annál is inkább, mert a cég több területen is érdekes újításokat alkalmazott. Láttunk itt rekordvékony változatokat, de legutóbb két akkumulátorral látták el egyik modelljüket, miközben az ár tekintetében is igyekeztek aláígérni a riválisoknak. Most egy újabb olcsó példányra számíthatunk.

Ezúttal is a kínai szabályozó hatóság, a TENAA, hivatalos oldalán bukkant fel az új példány, ahogy arra számos esetben láttunk már példát. A Gionee F103L egy kifejezetten olcsó, a belépő szintre szánt készülék, amely természetesen ennek megfelelő hardvert kapott, bár azért itt sincs nagyobb szégyenkeznivalója. A kereken 5 hüvelykes érintőképernyő például a mostanában trendi divatot követi, számos olcsó készülék listáján szerepel ez a méret, ehhez pedig 720p felbontás, valamint 294 ppi pixelsűrűség társul.

A processzor feladatait egy közelebbről meg nem nevezett, 1,3 GHz-en futó négymagos példány látja el, mégpedig 1 GB RAM, egy alapesetben 16 GB-os, ám legfeljebb 128 GB-os microSD révén tovább bővíthető belső tároló, egy 8 megapixeles hátoldali és egy 5 megapixeles előlapi kamera, valamint egy 2400 mAh-s akkumulátor társaságában. A szoftveres oldalon az Android 5.0 Lollipop fut, ehhez TD-LTE, EDGE, Bluetooth, USB, illetve GPS csatlakozik, FM rádióval kiegészülve. A készülék egyelőre csak fehér színben látható.

A megjelenés nincs már messze, ennek pontos időpontja és a hivatalos ár azonban még kérdéses.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!