SG.hu

Olcsó telefonálás bárhová Viberrel

Mától világszerte elérhető a Viber 'Viber Out' szolgáltatása, amellyel több mint 200 millió felhasználó hívhat olcsón bármilyen telefonszámot.

A Viber harmadik születésnapját a 4.1-es verzió kibocsátásával ünnepli, amely már tartalmazza a globálisan elérhető Viber Out funkciót és számos új, megvásárolható matricát is kínál. Az Android és iPhone rendszerű készülékekre is letölthető a Viber 4.1, amely a Viber Out teljes, világszerte használható változatát is tartalmazza. Az új funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen mobil vagy vezetékes számot rendkívül olcsón hívhassanak. A Viber a Fülöp-szigeteken már korábban rendelkezésre bocsátotta a Viber Out-ot, hogy a Haiyan tájfun által okozott hatalmas pusztítás és zűrzavar közepette felhasználói könnyebben kapcsolatba léphessenek barátaikkal és szeretteikkel. A Fülöp-szigetekről induló ingyenes telefonhívások továbbításának biztosítása érdekében a Viber globális együttműködést kezdeményezett a legnagyobb nemzetközi távközlési cégekkel, ideértve a Telecom Austria-t, a Telecom New Zealand-ot, a Hutchison-t, a Bharti Airtel-t, a Telecom Italia-t, a Citic-et, a Netvision Cellcom-ot, a Mada Communication-t és az Omantel-t. A Viber ugyanakkor a Globe Telecom-ot is bevonta a projektbe, hogy felhasználói világszerte ingyen hívhassák a Fülöp-szigeteket.


A Viber Out hivatalos nemzetközi megjelenésével a Viber felhasználók most már bárkit a világon rendkívül alacsony tarifákkal hívhatnak Android, iPhone rendszerű készülékeiken és a Viber Desktop alkalmazáson keresztül, és Windows Phone platformon is hamarosan használhatják majd az új funkciót. A Viber Out krediteket az app-ból indítható vásárlással a Google Play vagy az Apple App Áruházban egyaránt megvehetik, illetve hitelkártyával is fizethetnek érte a Viber Desktopon keresztül. A Viber Out a versenytársak hasonló szolgáltatásainak árainál jóval kedvezőbb hívásonkénti tarifát biztosít az alacsonyabb percáraknak, valamint annak köszönhetően, hogy a felhasználóknak nem kell kapcsolási díjat fizetniük. "A Viber Out felhasználók milliói számára teszi lehetővé a Viber újfajta használatát, és biztosítja, hogy a címlistájukon szereplők közül bárkit bármikor elérjenek"- magyarázta Talmon Marco, a Viber vezérigazgatója. "Folyamatosan dolgozunk a Viber Out tökéletesítésén, hogy felhasználóink a lehető legkedvezőbb árakon léphessenek kapcsolatba bárkivel."

A versenytársak szolgáltatásaival ellentétben a Viber Out megjeleníti a hívó fél telefonszámát a hívott fél telefonján, így a hívott fél tudja, hogy ki keresi. A Viber Out révén ugyanakkor a Viber Desktop alkalmazáson látható a telefon címlistája, így nem kell emlékezni a telefonszámokra, és nem kell bepötyögni őket kézzel. A Viber Out appon is rendelkezésre áll fizetős funkcióként a Viber Sticker Market, vagyis a matricavásárlási lehetőség. Az új verzióhoz a Viber új matricákat kínál, és folyamatosan bocsát majd rendelkezésre új tartalmakat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!