SG.hu

Szórakoztató elektronikai kiállítást rendeznek a WestEndben

Idén a november 16-17-ei hétvégére tűzték ki az időpontot, amikor megrendezésre kerül az Audio & Vision SHOW 2013. A rendezvényen a zene és házimozi rajongók megismerkedhetnek majd napjaink legnépszerűbb és legjobb minőségű audiovizuális berendezéseivel.

A szervezők közleménye szerint a Hilton Budapest WestEnd falai közt zajló rendezvényre hifi és házimozi elektronikák, képmegjelenítők, multimédiás eszközök és innovatív megoldások egyaránt fognak érkezni, felkarolva a magyarországi kereskedelmi forgalomban elérhető, legkedveltebb márkákat. Szándékaik szerint az Audio & Vision SHOW a zenehallgatás és a filmnézés élményét egyaránt olyan minőségi szinten demonstrálja, amelyről sok felhasználónak fogalma sincs. Szinte bármilyen otthonban kiépíthető olyan házimozi rendszer, amely többszörösen felülmúl minden várakozást. Ugyanez igaz a sztereó hifi elektronikákra is, melyeknek köszönhetően valóban úgy érezhetjük, hogy élő zenét, nem pedig hangfalakat hallunk. Csak ízelítőként néhány név, melyek közül válogathatnak a látogatók: Arcam, AudioQuest, Denon, Cambridge Audio, ELAC, Hegel, JBL Synthesis, Marantz, NAD, OPPO, Sennheiser, SIM2, Runco és még sorolhatnánk.


A látogatók a belépőszinttől egészen a high-end kategóriáig tájékozódhatnak, csúcsminőségű házimozi projektorok, multimédia lejátszók, modern rádiókészülékek ugyanúgy jelen lesznek, mint az utcai fejhallgatók, speciális összekötő kábelek vagy a reneszánszukat élő lemezjátszók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!