Szekeres Viktor

The Expendables 3: Willis kiszállt, de jön Harrison Ford

Schwarzenegger benne lesz, de Willis nem vállalja a The Expendables 3-ban való szereplést. Jó hír viszont, hogy Sylvester Stallone meggyőzte Harrison Fordot, hogy vegyen részt a filmben.

Ha lehet hinni Sylvester Stallone tweetjeinek, akkor újabb nagy név csatlakozott a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részének szereplőgárdájához, mégpedig Harrison Ford. Természetesen nem tudni, hogy a veterán színész milyen kapacitásban fog részt venni a filmben, hogy csak cameo-jelleggel tűnik fel, vagy komolyabb mellékszereplő lesz, de ez valószínűleg nem is számít.


A rossz hír, hogy Bruce Willis nem vállalta a szereplést, legalábbis Stallone tweetjéből ez következik. Sőt, utána még azt is írja a The Expendables 3 Barney Rossa, hogy Willis kapzsi és lusta, ami egyik biztos jele a színészi karrier megfeneklésének. A jövő augusztusban bemutatásra kerülő filmben Stallone mellett eddig Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Kellan Lutz, Dolph Lundgren, Ronda Rousey és Victor Ortiz szereplését vehetjük biztosra, de korábban félhivatalosan olyan színészek kerültek említésre többek között Stallone révén, mint Jackie Chan, Wesley Snipes, Nicolas Cage és Milla Jovovich.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #10
    Willisnek is nagy mar az arca...
  • scagnetti #9
    És Bolo Yeung-ot mikor tervezi berakni?
    Simán beleférne bad guy-ként.
  • Narxis #8
    Chan-nek és Cage-nek örülnék, Cage sztem el is vállalná a pénzügyi gondjai miatt. Willis-t nem sajnálom, semmi extrát nem adott ehhez a filmhez.
  • AZUL #7
    és még Jet Li, Randy Couture... pl és kameózhatna továbbra is Chuck, azok adták a javát a második résznek... de én pl Chan helyett Kosugit erőltetném... hiányolom Seagal-t is, hoyg ha már retro akciósztárokat keresünk.... női fronton meg Rotrock-ot minimum illene felkeresni...
  • tibisan #6
    nézted már a red-et ? most jön a 2 része ..talán mégse olyan rossz minden filmje
  • Laza #5
    Némelyk filmjében tényleg úgy néz ki az arca, mintha unszolásra odavonszolták volna a forgatásra :D

    De az is tény, hogy a filmjei sosem a nagy színészi játékról szóltak :)
    Stallone arca is csak azért érdekes, mert alaphelyzetben mozgás nélkül is áll valahogy, ilyenek ezek :D
  • carville #4
    És mennyi energiát is feccölt Bruce abba a sok filmbe? Mert ebben az évtizedben csak ugyanazt a székrekedéses pofát tudja vágni.

    Régen sokkal jobb színész volt, de a mostani formájára tökéletesen illik ez a két jelző. Kapzsi, mert ezer filmet bevállal ha nagy a gázsi, de lusta, mert utána nem akar megdolgozni érte.
  • jawarider2 #3
    "név csatlakozott a The Espendables..."
  • Voronyezs #2
    Jó hát tudod, színészek közötti piszkálódás, semmi más :D

    Viszont úgy látom fogynak a nevek, nem tudom hogy Snipes vagy Chan komolyan fontolgatná h belép...viszont hol van Terry Crews?? :D:D
  • Co1e #1
    marha lusta XDDD számoljunk csak utána ...hány filmje jött ki eddig ebben az évben? :D Stallonének mennyi ? XD 0?:D