Szekeres Viktor

Mozifilm készül a Knight Riderből

Ismét megpróbálják feléleszteni a Knight Rider-sorozatot, ezúttal egy mozifilm formájában. Egyelőre még semmi konkrétumot nem lehet tudni a projektről, csak annyit, hogy készül a forgatókönyv.

A 80-as években négy évadot ért meg a David Hasselhoff főszereplésével forgatott Knight Rider című tévésorozat, s bár sosem volt rettenetesen népszerű, de mostanra kvázi kult státuszba lépett, igaz mai szemmel sokak számára minden bizonnyal szörnyen gagyinak hathat. A sorozat végeztével többször is megpróbálták újjáéleszteni a franchise-t, láthattunk tévéfilmeket, Knight Rider-ihlette tévésorozatokat, pár évvel ezelőtt a Justin Bruening főszereplésével készült egyik tévés próbálkozás mindössze egy évadot ért meg.

A széria ezúttal egy mozifilm formájában támadhat fel, legalábbis erre utal a The LA Times egyik írása, mely szerint a jelenlegi jogtulajdonos, a Weinstein Co. szerződtette Brad Copelandet a filmverzió forgatókönyvének megírására. A nagy kérdés az, persze ha igazak a fenti értesülések, hogy a Maci Laci-mozifilm és a Faterok motoron írója mivel fogja felturbózni KITT-et, mert manapság egy beszélő autó már közel sem akkora kunszt, mint annak idején.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KRTuning #1
    Az új sorozat minden szempontból gagyibb volt mint a régi. Amekkora baromságokat beleírtak, csodálom hogy azt az egy évadot elkészítették.