Szekeres Viktor

Új moziban a Titanic

Idén új helyszínnel bővül a 20. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál: az Uránia, az Örökmozgó, a Toldi mozi és az A38 hajó mellett a Puskinban is nézhetünk majd filmeket.

Magyarország egy legrégibb és legelismertebb filmfesztiválja a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál, mely műsorán az elmúlt két évtizedben rengeteg olyan, nagyszerű filmet láthattunk, melyek itthon másképp nem voltak elérhetőek, hiszen sem moziban nem voltak láthatóak, sem lakossági forgalmazásba nem kerültek. A 20. Titanic 2013. április 5-e és 13-a között kerül megrendezésre.

Idén a fesztivál új helyszínnel fog bővülni, hiszen az Uránia, az Örökmozgó, a Toldi mozi és az A38 hajó mellett a Puskinban is nézhetünk majd filmeket. Érdekesség, hogy nem csak a 20 évessé váló Titanic ünnepel "kerek" évfordulót, hanem az új fesztiválhelyszínként jelentkező Puskin mozi is, hiszen az idén 65 éve kapta a nevét, a Titanic társhajója, az A38 pedig áprilisban ünnepli 10 éves évfordulóját.

Idén egyébként előreláthatólag 60 filmet láthat majd a közönség a fesztiválon, köztük befutott rendezők új filmjeit, elsőfilmesek debütáló alkotásait, illetve kevésbé ismert régiók filmművészetének izgalmas darabjait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!