Szekeres Viktor

Reménykedhetünk a Die Hard 6-ban

Bruce Willis szerint a közönség joggal reménykedhet abban, hogy a Die Hard - Drágább, mint az életeddel után elkészülhet a filmsorozat hatodik epizódja is.

Még be sem mutatták a Die Hard-sorozat ötödik részét, de a folytatásfilmek szerelmesei már most a hatodik epizódról beszélnek. Történt ugyanis, hogy a Die Hard - Drágább, mint az életeddel (A Good Day to Die Hard) kapcsolatban Bruce Willis meghívást kapott az angol BBC csatorna One Show című műsorába, ahol a műsorvezető azt a kérdést tette fel neki, hogy érdemes-e a rajongóknak egy hatodik epizódra számítaniuk.

Willis igent válaszolt a kérdésre, amivel persze nem azt mondta, hogy lesz is hatodik rész, inkább csak utalt arra, hogy a rajongók várhatják a folytatást, s minden bizonnyal rajta nem fog múlni annak elkészítése. A nagy kérdés, hogy az ötödik rész tudja-e feledtetni a negyedik rész csalódást keltő bevételeit, hiszen az 2007-ben világszerte nagyjából annyi bevételt produkált, mint az 1995-ös harmadik epizód. Azonban, ha a trendeket nézzük és azt, hogy a 007 - Skyfall mennyivel sikeresebb lett az előző James Bond-epizódnál, s hogy az ötödik halálos iramban-film is lepipálta elődjét, akkor biztos remélhetjük azt is, hogy a Die Hard 5 a franchise legsikeresebb epizódjává válik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jawarider2 #11
    Kíváncsi vagyok mi lesz a címe. Az életed még mindig a legdrágább...
  • endrev #10
    Szerintem meg a 3-as. Az első kettő csak bemelegítés volt. :)
  • cstommy #9
    Az 1 és a 2 volt a legjobb NINCS VITA!
  • kalapos01 #8
    Miért kell mindig kötözködnöd? Hobbi? Milyen trendekről beszélsz? Mondtam én, hogy miért sikeres a Skyfall? Honnan tudjam? Mert érdekelte az embereket. Nem tudom. Én nem akarom megmagyarázni, mint a #2.

    Te is tudod, hogy igazam van, és hogy baromságot ír. Ha már a Quantumot emlegeti valaki, akkor miért nem jut eszébe, hogy az meg azért hozott annyit, mint a Casino Royale, mert ugyanolyan jó? Vagy ott van lejjebb a Die Hard-sorozat, ami máris ellenpélda az egészre, akkor is ezer másik film nem igaz és ezer másik filmre igaz. Nehogy hirtelen kitalálja valaki, hogy azért sikeres, mert jobb. Innen már csak egy lépés az, hogy azért jó a film, mert sikeres.
  • Zoliz #7
    Szerintem az 1. rész volt a legjobb, az 5. meg a legrosszabb mert abban szerepeltem statisztaként mint csóró orosz.
  • Zombee #6
    És neked? Egy kevésbé sikeres, negatív közönségkritikákat kapó film folytatása trendek miatt nem lesz sokkal sikeresebb, ha a folytatás ugyanolyan...
  • kalapos01 #5
    Ezt a hülyeséget magadtól sikerült?
  • jawarider2 #4
    Szerintem a 4. rész sem volt rossz. Valóban a 3. rész volt a legjobb,változatos helyszíneken játszódott+ jó pörgős lett az egész film.
  • jawarider2 #3
    +1
  • bakvarnyu #2
    Na persze a "trendek" miatt lett sikeresebb a Skyfall mint az elödje, nem pedig azert mert sokkal jobban sikerült mint a Quantum solace