Szekeres Viktor

Julia Roberts is tévézni kényszerül

Julia Roberts a Miami Vice, a Jóbarátok és az Esküdt ellenségek egy-egy epizódjában tűnt fel karrierje során tévében, de nemsokára újabb címmel bővül tévés filmográfiája.

Tegnap az HBO bejelentette, hogy Ryan Murphy (Kés, villa, olló; Ízek, imák, szerelmek) legújabb rendezése, a The Normal Heart náluk kerül bemutatásra 2014-ben. Az eredetileg mozifilmnek induló produkció főszereplője nem más lesz, mint Julia Roberts, aki a rendező előző filmjében is főszereplő volt. A partnere ezúttal Mark Ruffalo lesz.

A Glee - Sztárok leszünk!, a Kés/alatt, valamint az American Horror Story című tévésorozatok készítőjének filmjét Larry Kramer írja, s az természetesen az azonos című, Tony-győztes színdarab adaptációja lesz. A The Normal Heart-film története ennek megfelelően egy, a 80-as évek New Yorkjának HIV-AIDS-válsága közepette játszódik, s betekintést ad az amerikai nemzet szexuálpoilitikájába, valamint a meleg aktivisták törekvéseibe, hogy a nyilvánosság elé tárják a járványról szóló igazságot. Roberts egy orvosnőt fog alakítani, aki a korai AIDS-betegek közül többet is kezelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!