Szekeres Viktor

Új előzetest és plakátot kapott az Istenek fegyverzete 3

Decemberben kerül mozikba az Istenek fegyverzete-sorozat harmadik részének nevezhető Chinese Zodiac Jackie Chan főszereplésével. Újabb előzetest nézhetünk meg a filmhez, valamint egy plakátot is.

Jackie Chan új filmje, a Chinese Zodiac idén december 12-én kerül bemutatásra, s bár nemrég láthattuk már egy előzetest, most megnézhetünk egy újabbat, ami augusztus végén jött, valamint egy viszonylag friss plakátot is szemügyre vehetünk. Nyelvtudás híján ebből a többség valószínűleg nem sok információt tud kihámozni, az azonban eléggé szembetűnő, hogy a film Kínában IMAX-mozikban is bemutatásra fog kerülni. Kérdés, ha sor kerül a hazai forgalmazásra, vajon itthon lesz-e esély IMAX-vetítésekre?


Akinek nem hangzik túl ismerősen az angol cím, az megnyugodhat, hiszen a film valóban az 1987-es Istenek fegyverzete (Long xiong hu di), illetve az 1991-es Istenek fegyverzete 2.: Kondor hadművelet (Fei ying gai wak) folytatása lesz. Az Istenek fegyverzete 3 meglehetősen nemzetközi produkció lett egyébként, és nem csak a szereplőgárda sokszínűségét tekintve, hiszen a filmet olyan országokban forgatták, mint Lettország, Franciaország, Vanuatu, Tajvan és természetesen Kína.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #3
    Volt nálunk ez moziban ?
  • Daell Drow #2
    Nekem a masodik resz az etalon, minden tekintetben. Remek kaland sztori, 3 jo csaj, es persze Jackie Chan bunyoi es poenjai. Ezt a 3ik reszt egyelore kicsit fentartasokal varom, de majd meglatjuk mi sul ki belole.
  • ffxi #1
    És remélem nem maradnak el zsák számra a klasszikus "Jackie"-s poénos koroegráfiák. De úgy néz ki ez is amolyan modern CGI látvány film lesz :S