Szekeres Viktor

2018-ban cserélhetik le a mostani James Bondot

Daniel Craig úgy érzi, hogy az idei alkalmat követően még kétszer bújna szívesen James Bond figurájának bőrébe, vagyis 2018-tól már más színésszel láthatjuk a filmsorozatot.

Az MI6 elnevezésű James Bond-rajongói oldal számolt be először arról, hogy Daniel Craig a 007 - Skyfallt követően még két Bond-filmben vállalna főszerepet. Ha teljesülne a színész terve, akkor az azt jelentené, hogy a 2014-re bejelentett 24. Bond-filmben és a várhatóan 2016-ban bemutatásra kerülő huszonötödikben is ő lenne a főszereplő. Ergó a leghamarabb 2018-ban láthatnánk moziban a Craiget követő ügynököt.


A nálunk október végén mozikba kerül 007 - Skyfallt követően Craig meg fogja előzni Timothy Daltont, aki kétszer alakíthatta a 007-es ügynököt. Ha pedig valóban még szerepet fog kapni két James Bond-moziban, akkor a négyszeres Bond Pierce Brosnant is maga mögé utasíthatja a képzeletbeli rangsorban. Az említettek mellett George Lazenby egyszer, míg Sean Connery és Roger Moore hétszer volt James Bond, bár Connery szerepelt az 1983-as Soha ne mondd, hogy soha című filmben is, mely nem EON-produkció volt, így egyesek nem a James Bond-sorozat részeként tartják számon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #7
    Nem vagy egyedül
  • Laza #6
    Várom a cserét :)
  • Wittgen #5
    Szerintem az egyik legjobb angol színész, a modern Bond karaktere pedig kifejezetten jól áll neki.
  • pokolfiu #4
    tessék? sorstalanság, torta, münchen, invázió... ahol ne magukat a filmeket minősítsük, bár ezek sem rosszak, sőt, hanem a benne alakított szerepet... az, hoyg mást nem láttál tőle, nem jelenti azt, hoyg mást nem tud. nagyonis jó színész, jobb mint sok hálihúdi tásra, én pont a JB filmekkel vagyok úgy hogy, jó, kurvajól áll neki, de ez sablon, nem sokat tud színészi kvalitásával hozzátenni...
  • JL666 #3
    Bondokban jó, a többi filmjei elég felejthetőek ennek a craignek....
  • item #2
    Van az a pénz...
  • Etinger #1
    Érdekes. Anno meg azt mondta a második után, hogy lehet ennyi neki elég is lesz a szerepből...