Szekeres Viktor

James Cameron szerint a T-800-assal kell foglalkoznia az új Terminátornak

Bár James Cameron nem fog ismét Terminátorozni, de véleménye, sőt építő javaslata van a film készítői számára, s ezt Arnold Schwarzeneggerrel is megosztotta nem is olyan régen.

Az MTV-nek lehetősége nyílt interjút készíteni James Cameronnal, A halálosztó, valamint a Terminátor 2 - Az ítélet napja rendezőjével, s a beszélgetés során szóba került a tervezett új Terminátor-film, mely az ötödik lenne a sorban. Cameron ugyan nem fog részt venni a produkcióban, de megerősítette azokat a pletykákat, hogy találkozott Arnold Schwarzeneggerrel és adott neki pár tanácsot a tervezett filmmel kapcsolatban.


A rendező azt mondta a színésznek, hogy úgy véli, hogy az új epizódnak a T-800-asra kellene koncentrálnia, sőt, azt is tanácsolta Schwarzeneggernek, hogy ha nem az ő karaktere kerül a középpontba, akkor ne is vállalja a szereplést a Terminátor 5-ben. Cameron mindezt azzal indokolta, hogy meglátása szerint még számos remek történetet lehetne elmesélni a T-800-asról, persze ezeket előbb ki is kellene találni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pett3rson #14
    Nekem ebből kettő van meg, a másik kettőt vagy kölcsönadtam vagy nem is volt meg csak haveromnak?..de a lényeg, hogy tényleg baromi jó könyvsorozat volt.
  • shaddam #13
    Ja. Az andy vajna féle kontárok megrohasszák a régi nagy neveket.Dobó katát akarta berakni a t3-ba brr.
  • LiveMan #12
    Nem ötleteket kell adni, hanem sohasem kellett volna kiengedned a kezeid közül a Terminator saga-t, te pöts!
  • asdasdasd #11
    És persze Kornya Zsolt is...
  • Cef #10
    Azt én is megnézném, örök klasszikus :D

    http://www.youtube.com/watch?v=8pUrsUORF4Y
  • johnsilver #9
    Ráadásul magyar a szerzője Nemes István.
    http://caldwell.karcolat.hu/markwilson
  • COOLancs #8
    Én azt nézném meg amikor az ókori Közel-keletre megy vissza, és Judást lelővi egy shotgunal, majd feltámad, erre újra lelövi :DDDD Óriási film lenne :D
  • Jawarider #7
    "James Cameron nem fog ismét Terminátorozni" . Ennyi.
  • HerrKiss #6
    Sziasztok!
    Mindkettőtöknek igaza van, és mindketten tévedtek is :) amiről beszéltek, az egy kvadrológia (remélem jól írtam, szóval egy négy kötetes történet).
    A kötetek címei sorrendben:
    Terminator - Démon a jövőből
    Terminator - Orgyilkos
    Terminator - A gólem
    Terminator - A leszámolás
    Valóban kivételesen jól sikerült sorozat, klassz a történet. Kollégista voltam, mikor megjelent, mi is alig tudtuk letenni, hangosan felolvastuk, hogy egyformán haladjunk a történetben :)
  • zetortraktor #5
    Nem annyira kiderült, hiszen sosem titkolták, hogy pár magyar srác írta, annak idején egy csomó licencet loptak így, még nem volt szigorú a szabályozás. És milyen jól tették. Nem túl igényes ponyvák voltak ezek, de fantáziadúsak és élvezetesek.