Szekeres Viktor

Ki lesz Michael Jackson az életrajzi mozifilmben?

Michael Jackson életének megfilmesítési jogasit kívánják eladni az énekes hagyatékának kezelői, s már meg is kezdődtek a tárgyalások. A nagy kérdés, hogy ki játszhatja el az énekest.

A Showblitz adta először hírül, hogy Michael Jackson hagyatékának tulajdonosai már árulják Hollywoodban a Pop királyának életéről szóló esetleges mozifilm elkészítésének jogait. John Branca, a család képviselője megkereste Ivan Reitman és Tom Pollock Montecito Picture Company nevű produkciós cégét, és a megvalósítani tervezett Michael Jackson-mozifilm elkészítéséről finanszírozásáról tárgyalt.

A produkciós cég részéről Pollack megerősítette, hogy megkezdődtek a tárgyalások, azonban ezek még korai stádiumban leledzenek, így egyelőre természetesen nem is született megegyezés. Ha pedig megszületik, minden bizonnyal a legnagyobb felmerülő kérdés az lesz, hogy melyik színész alakíthatja a legendás énekest. Az értesülés egyébként arról is beszámol, hogy a tervezett film Michael Jackson életének csak bizonyos szakaszait érintené.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #3
    ha belegondolsz, hogy eddig milyen nagyságokról készültek életrajzi filmek, akár zenészekről is, akkor szerintem megoldható. ha komolyan veszik a projektet.
  • Jawarider #2
    A király halála óta mi az ami még nem volt ? Voltak cd-válogatások (mintha nem lett volna még előtte), volt életrajzi könyv, mozifilm, Jacko-show , ja igen, a film maradt még ki amiből lehet pénzt csinálni......

    MJ annyira egyedi volt, hogy félek a film nem fog semmilyen Jacko-s hangulatot hozni.
  • kandeláber #1
    Szerintem Lil C legyen!