Szekeres Viktor

Az első kép az új Toy Story-filmecskéből

Jópofa, új rövidfilmmel tér vissza a Toy Story a mozikba. Míg nyáron a Verdák 2 előtt láthattunk egy Toy Story-s filmecskét, most a The Muppets című családi filmet megnézők örülhetnek Buzz Lightyearnek.

A Toy Story karakterei ismét visszatérnek a mozikba, hiszen a nyári Verdák 2 előtt játszott Hawaiian Vacation című rövidfilmet követően november 23-án bemutatásra kerülő The Muppets kópiái elé is került egy röpke animáció. A Small Fry címet viselő rövidfilmben Buzz Lightyear helyét elfoglalja egy aprócska imposztor, akit a USA Today által megjelentetett jelenetképen mi is megnézhetünk.


A kis figura egy gyorsétterem Happy Meal-szerű játéka volt, de megelégelte a bezártságot, s kitört üvegketrecéből, hogy "igazi" játékká válhasson. Más kérdés, hogy ehhez el kellett rabolni és harcképtelenné kellett tennie Buzz Lightyeart, aki így kénytelen senki által nem szeretett gyorséttermes játékok anonim támogatói csoportjába járni. A The Muppets-mozifilm hazai premierje jelen állás szerint január 12-én lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Belőlük bármikor és bármennyit:))